21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCynara, de 25 de ani farmacia familiei tale

Cynara, de 25 de ani farmacia familiei tale

Farmacie cu tradiție în Craiova, Cynara aniversează în această lună 25 de ani de la înfiinţare. Este un sfert de secol de când Cynara este un aliat de nădejde al tuturor celor care îi trec pragul, sunt 25 de ani de când craiovenii găsesc la Cynara nu numai medicamentele de care au nevoie, ci și sfatul unor specialiști cărora le pasă de sănătatea lor. Și asta, pentru că echipa farmaciei Cynara pune pe primul plan grija față de pacient și preocuparea ca orice problemă a acestuia să fie rezolvată.
Încă de la înființare, Cynara a implementat idei inovatoare pe piața farma din Craiova, iar acest lucru a adus încrederea pacienților. „Fiind inginer de profesie, am avut altă optică, am văzut lucrurile dincolo de partea tehnică. Am implementat mai multe lucruri noi în ceea ce privește conceptul de farmacie, ca și unitate, aspect, comportament. Am fost primii din Craiova care am dorit să fim mai aproape de pacienți, iar în acest sens am renunțat la «decorarea clasică», aceea care consta într-o vitrină cu produse, amplasată direct pe tejghea, între farmacist și client, și am dotat farmacia cu un mobilier modern, în care clientul și farmacistul pot sta față în față şi pot comunica mai uşor. Totodată, am fost primii din Craiova care am introdus sistemul informatic în farmacie. În general, problemele legate de stocuri erau mari, iar odată implementat acest sistem, lucrurile s-au simplificat foarte mult. Tot un lucru inovator a fost faptul că am amplasat biroul farmacistului-șef chiar în farmacie, aproape de pacienți, astfel încât să poată recepta mai ușor problemele cu care se confruntă oamenii și să venim mai repede în sprijinul lor. Toate aceste lucruri au însemnat câștigarea încrederii pacienţilor. Oamenii au înțeles că dorim să îi ajutăm și, chiar dacă nu avem un medicament, facem tot posibilul să îl procurăm“, a spus Luigi Tudorache, managerul farmaciei.
Pe lângă produse farmaceutice, para­farmaceutice, dermato-cosmetice, farmacia Cynara vă oferă o gamă largă de produse tehnico-medicale, diverse dispozitive medicale, precum şi echipamente medicale, cum ar fi halate, pantaloni, jachete şi încăl­ţăminte. Mai mult decât atât, personalul farmaciei vă stă la dispoziție cu sfaturi utile și complete, pentru o consiliere personalizată în ceea ce privește tratamentul ce urmează să vi-l administrați.
Farmaciști calificați, dinamici și cu un dezvoltat simț al comunicării vă oferă cele mai utile sfaturi şi informaţii. „Farmacia nu este un simplu magazin. Trebuie să ai suflet, sentimente, să asculți pacientul, să îi înțelegi suferința, să îl susţii, să îl încurajezi, altfel spus, să îți pese. Noi asta le-am oferit pacienților noștri și tot acest lucru a fost parte din cheia succesului timp de 25 de ani. Atunci când ai o problemă trebuie să cauți o informație bună și un om care să îți fie aproape. Noi îi așteptăm pe pacienți cu servicii de calitate și tot aplombul necesar să le rezolvăm problemele“, a spus Luigi Tudorache.
Grija față de pacient, se­riozitatea, punctualitatea, pro­­­fe­sionalismul, calitatea ser­viciilor sunt doar câteva dintre atuurile farmaciei Cynara de un sfert de secol. Situată pe bulevardul Nicolae Titulescu, bl. I5ab, în zona Grădina Botanică, Farmacia Cynara este farmacia familiei tale!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS