6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Ford Plusauto a lansat EcoSport


Ford Plusauto
a lansat joi seară, într-un cadru festiv, noul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, pentru întreaga Europă. Desfășurat sub sloganul „Român cu un motiv“, evenimentul a fost unul grandios, fiind marcat de o prezență numeroasă din partea partenerilor Plusauto din zona de antreprenoriat, instituții publice etc.
La eveniment a fost prezent şi primarul Craiovei, Mihail Genoiu, care a reliefat importanța investiției Ford și a furnizorilor acestuia la Craiova.
Noul EcoSport a fost înzestrat cu cele mai avan­sate tehnologii Ford, pentru siguranţă și confort: SYNC generația 3, Controlul Avan­sat al Tracțiunii, Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri, Sistem de Asistență la Urgenţă 112. Motorul EcoBoost 1.0 125 CP ce echipează noul Ford Ecosport, premiat în șase ani consecutivi ca Motorul Internațional al Anului în categoria sa, te va ajuta să descoperi o nouă dimensiune a performanței combinată cu eficiența.
Noul model va include și seria ST­-Line, care vine la clienți cu plafon colorat standard (negru), deschizând un nou orizont al personalizării acestui model.
Noul Ford EcoSport beneficiază de o ofertă de lansare la 13.500 de euro cu TVA pentru modelul Trend. Mai mult, cu oferta specială de lansare beneficiezi, fără costuri suplimentare, de dotările din pachetul Trend, pentru confortul şi siguranţa ta: aer condiţionat automat (EATC); Sistem SYNC III cu Asistenţă pentru situaţii de urgenţă (sistemul include ecran de 6.5”, 6 difuzoare, USB, comenzi audio pe volan); jante din aliaj de 16”; bare plafon negre.
Noul Ford EcoSport vă așteaptă în showroom-urile Plusauto, de pe strada Caracal, nr. 254, pentru o experiență unică. Pentru Drive Test, sunaţi la numărul de telefon 0734.999.333 sau contactaţi reprezentanţii Ford pe adresa de e-[email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS