12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAlmavivA, lider în tehnologia informației și comunicațiilor

AlmavivA, lider în tehnologia informației și comunicațiilor

Sinonim cu inovația tehno­logică, AlmavivA dezvoltă soluții de excelență, me­nite să stimuleze evoluția sis­temelor și proceselor operaționale ale întreprinderilor și administrațiilor publice.
Într-o piață care se află într-un proces continuu de transformare, AlmavivA crește nivelul serviciilor și aduce îmbunătățiri privitoare la termenii de continuitate operațională, privacy și securitatea datelor.
Cu 45.000 de persoane, 13.000 în Italia și 32.000 în străinătate, AlmavivA este pe locul şase în lume în ceea ce privește numărul de angajați şi ocupă numărul 3 la nivel mondial în coordonarea companiei, cu o cifră de afaceri de 709 milioane de euro în 2015. La nivel mondial,AlmavivA operează prin cele 38 de sedii în Italia și 20 în străinătate, cu o prezență masivă atât în Brazilia, cât și în Statele Unite, China, Columbia, Tunisia, Africa de Sud, România și Bruxelles, nucleul UE.
AlmavivA caută și experimentează, împreună cu parteneri italieni și internaționali, cele mai bune tehnologii noi pentru a oferi competență și soluții inovatoare clienților săi din administraţie generală publică, admi­nistraţie publică locală, transporturi şi logistică, apărare şi securitate, telco&media, industrie, servicii şi utilitate. Iar cifrele vorbesc de la sine: 25 de milioane de fișe emise anual pentru angajații publici, 8.500 de întreprinderi publice gestionate anual şi 2 milioane de dosare electronice ale firmelor agricole gestionate anual.
În administrația publică locală, AlmavivA aduce inovația de la mica localitate la întreaga regiune. Dovadă sunt cele 15 milioane de carduri pentru servicii multiple CNS emise pe cartelă inteligentă şi 80% de dosare sanitare gestionate în formă electronică. În transporturi și logistică, AlmavivA gestionează 12.000 de trenuri pe zi pe o rețea de 17.000 km de cale ferată, 2.000 de gări pe zi cu sisteme de informare către public şi monitorizează zilnic 1.000 de autobuze în timp real pe 300 de linii.

Experiențele consolidate în timp, competențele unice, căutarea continuă și cunoașterea nuanțată a diverselor sectoare ale pieței publice și private fac din AlmavivA grupul italian lider în tehnologia informației și comunicațiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS