24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajArtificiile aprind cerul şi însufleţesc petrecerile

Artificiile aprind cerul şi însufleţesc petrecerile

Efectele speciale dau culoare şi însufleţesc un eveniment festiv, fie că ne referim la artificii în variate jocuri de lumini, mesaje către persoane dragi înscripţionate prin efecte pirotehnice sau gheaţă carbonică în pahare efervescente de şampanie.
„Dacă doreşti să creezi un eveniment memorabil atât pentru tine, cât şi pentru invitații tăi nu ezita să incluzi în programul petrecerii şi un foc de artificii spectaculos. Toată lumea va aprecia acest lucru. Mai mult, artificiile amplifică atmosfera festivă, creează cadre spectaculoase pentru filmări şi fotografii, şi poate cel mai important lucru, personalizează evenimentul“, recomandă Florin Sîrboiu, tânărul manager al companiei Fireworks One.
Pe site-ul www.artificii-oltenia.ro găsiţi o mulţime de alte idei şi sugestii pentru evenimente reuşite, dar şi o gamă de servicii, descrise pe categorii, de la artificii profesionale şi de interior, decoruri pentru fotografii şi modele de decoraţiuni cu baloane, diverse modele de arcade florale sau servicii de hostess, practic un amplu glosar on-line de unde vă puteţi alege ceea ce vă încântă ochiul şi vă inspiră sufletul.
„Artificiile nu se demodează niciodată“, adaugă Florin şi are mare dreptate, având în vedere că acestea au fost inventate în secolul al VII-lea, din pură întâmplare, se pare, de către un bucătar din China, în timp extinzându-se în mai multe culturi şi generaţii. Şi în ziua de astăzi, artificiile marchează cu fast în toată lumea evenimente majore şi zile de sărbătoare, fie ele publice sau private.
În ceea ce priveşte noile tendinţe, pe lângă lansarea a deja clasicelor lampioane aprinse, în special la nunţi şi petreceri de majorat, „se poartă lansarea baloanelor cu heliu de un alb transparent. Acestora li se încorporează un led minuscul, care luminează până la câteva ore şi au avantajul unui risc pirotehnic zero“.
Aşadar, foarte important de reţinut este faptul că, atunci când ne dorim evenimente cu scântei, să apelăm la profesionişti, pentru că ei ştiu cum să realizeze un show reuşit, dar şi ce măsuri de siguranţă trebuie luate, pentru ca o petrecere începută cu bine să se încheie excelent.
Contact: Artificii Fireworks One, tel: 0767.418.831,
www.artificii-oltenia.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS