10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDe ce este importantă reglarea direcției autoturismului

De ce este importantă reglarea direcției autoturismului

  • Iarna pare să nu-și facă apariția și poate de aceea încă nu ai efectuat schimbul de anvelope. Nu-i chiar o decizie bună, întrucât cele de vară nu răspund bine la îngheț. Dar subiectul nu sunt anvelopele, ci geometria lor. Ce observi când iei mâinile de pe volan? (insistăm să conduci mașina cu ambele mâini). Mergi drept, fără să forțezi volanul, auzi zgomote ciudate, stai bine în curbe?

Pentru a te bucura de o manevrabilitate ușoară, este important să verifici direcția roților de cel puțin 2 ori pe an, odată cu schimbul de anvelope sau cu vreo reparație a sistemului de direcție sau suspensie. Verificarea și reglarea corecte a direcției te salvează de alte costuri colaterale, inutile.
Când este recomandat să verifici geometria roților?
• ai lovit un obstacol;
• anvelopele prezintă uzuri neuniforme;
• apar probleme în viraje;
• vehicul instabil, se deplasează stânga, dreapta când iei mâinile de pe volan;
• după fiecare schimb de roți;
• după înlocuirea elementelor de suspensie sau direcție.
„Clienții noștri cunosc deja că uzura sistemului de direcție, necorectată în timp util, cauzează alte probleme, cum ar fi: defecțuni la sistemul de suspensie, pierderea controlului mașinii, lipsa de confort, zgomote neplăcute, anvelope uzate neuniform și vin cu mașina la inspecție imediat ce observă că nu-i mai «ascultă». Este o decizie înțeleaptă, pe care doresc s-o transmit tuturor conducătorilor auto, pentru a avea confort și siguranță pe șosea“, Ing. Dragoș Zlătian, șef service Bosch Car Service Ion.
Pentru că suntem în luna februarie, dedicată iubirii și îndragostiților, Bosch Car Service Ion face un gest de afecțiune față de clienții săi și oferă GRATUIT verificarea geometriei roților, iar reglarea față-spate cu doar 79 lei.
Cei interesați de ofertă sunt rugați să se programeze online pe www.ionservice.ro, telefonic la numărul 0251.415.122 sau direct la adresa unității din Calea Severinului 56 panâ la 28 februarie 2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS