21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAmenajaţi-vă casa cu HARMONY DECOR!

Amenajaţi-vă casa cu HARMONY DECOR!

Se spune că omul sfinţeşte locul şi la fel de adevărat este faptul că fiecare dintre noi particularizează casa și spațiul în care trăiește. Imaginați-vă cum ar arăta locuințele noastre dacă nu am adăuga în ele un strop de culoare. 

Cu siguranță ar fi toate monotone. HARMONY DECOR a apărut pe piață pentru a vă transforma visele în realitate și pentru a da sens cuvântului acasă. Din anul 2004, HARMONY DECOR este unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de materiale pentru amenajări interioare din zona Olteniei, și nu numai. Având centrul logistic și un show room de prezentare pe Centura de Nord, DN 65F, km 7+600, HARMONY DECOR este soluția ideală pentru toți cei care vor să își amenajeze locuințele într-un mod aparte.
Multe dintre produsele expuse în acest spațiu sunt dedicate amenajărilor interioare și finisajelor cu un deosebit rol decorativ. Dintre acestea, se detașează gama de galerii metalice și rolete pentru fereastră.
Pentru cei care doresc să achiziționeze produse cu caracter unic există un sortiment extrem de variat de tapet pentru decorarea pereților, de la renumiți producători europeni, precum As Creation, Komar, Hohenberger, Marburg, Sirpi, Smith&Fellows. HARMONY DECOR propune, de asemenea, clienților sisteme de placare a pardoselilor cu plăci de gresie porțelanată rectificată de dimensiuni mari, dar și o colecție de parchet laminat Kronopol din toate clasele de trafic, împreună cu izolatori profesionali și sisteme complete de plintă și profile pentru pardoseli marca Arbiton.
Tot aici puteți găsi sisteme constructive complete de la producători autohtoni consacrați, precum Rigips, sisteme de izolații termice de la Isover sau produse pentru finisaje și hidroizolații de laCeresit. Nu în ultimul rând, puteţi achiziţiona obiecte sanitare și mobiliere de baie de calitate superioară, produse de Socimobel – Spania, vopsele profesionale Chrotex pentru decorarea pereților și tavanelor, dar și o vastă colecție de uși de interior din gama Naturen. Şi asta nu este tot. În această perioadă, specialiştii HARMONY DECOR pregătesc o serie de surprize, de care vă veţi putea bucura începând cu luna februarie. Dacă doriți să aduceți o pată de culoare casei dumneavoastră, sunteți invitați să vizitați show room-ul HARMONY DECOR în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.00 – 18.00, și sâmbăta, între orele 8.00 – 14.00.
Puteți, de asemenea, să intrați pe site-ul www.harmonyhomedecor.ro, pentru a vedea ultimele noutăți sau să accesați magazinul on-line, unde vă așteaptă în permanență un consultant de specialitate.
HARMONY DECOR – vei aprecia detalii care fac diferența!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS