Aveam dureri groaznice de genunchi. Aceste probleme au dispărut cu Genacol

Autori


Înainte de Genacol nu aveam mobilitate foarte bună, aveam și niște junghiuri groaznice la genunchi, simțeam și o căldură iar când coboram scările, genunchii mă dureau foarte tare. Încă din timpul tratamentului am început să simt că pot să umblu mai ușor, că pot să cobor scările fără să mai am dureri, că pot să mă plimb prin casă mult mai ușor și fără dureri. Am scăpat de toate durerile cu Genacol!
Sintoma Virginia, 75 ani, Aiud, telefonul dânsei este disponibil pe www.genacol.ro.

Genacol,  produsul numarul 1 din Canada, care contribuie la reducerea  durerilor articulare.

Formula originală Genacol este un complex bioactiv de hidrolizat de colagen cu eficiență dovedită prin 3 studii clinice, care au demonstrat că administrarea pe o perioadă de 3 – 6 luni, îmbunătățește starea pacienților afectați de artroză, osteoporoză și artrita.

Importanța colagenului pentru organism: colagenul reprezintă elementul structural care intră în componența tesuturilor conjunctive, a tendoanelor, a oaselor, a cartilajelor și musculaturii. Colagenul este proteina care ține legate celulele organismului între ele. Odată cu înaintarea în vârstă, organismul nostru produce tot mai puțin colagen. Lipsa colagenului poate duce la afecțiuni precum artrita degenerativă, osteoporoză, dureri articulare, atroză, dureri ale coloanei, la pierderea flexibilității și mobilității.
Doar produsul Genacol conține tehnologia AminoLock, care transformă colagenul într-o secvență unică de aminoacizi oferind astfel absorbtia maximă de către organism.

Studiile clinice au demonstrat că Genacol este util pentru:
-Diminuarea durerilor articulare și lombare
Îmbunătățirea funcțiilor articulațiilor deteriorate
-Ameliorarea senzației de rigiditate articulară
-Regenerarea și întreținerea cartilajelor și oaselor
-Creșterea tonusului muscular
-Recuperare mai rapidă după accidente sau fracturi

Alte mărturii ale clienților nostri:
Genacol a funcționat pentru mine
Totul era o durere la mine – aveam dureri la incheieturile de la mâini, la degete, la coloană, la genunchi am avut si o operatie cu laser, am și osteoporoză avansată. Nu puteam să dorm noaptea de atâta durere. Tratamentul cu Genacol a funcționat foarte bine la mine, m-a ajutat să mă pot odihni fără dureri și să mă mișc bine. Sunt mulțumită de rezultate.
Lazăr Elena, Onești

Acum pot urca scările fără durere
Foarte greu mă mișcam, nu puteam urca scările și îmi era foarte greu să mă deplasez. Am început să iau Genacol și nici nu am terminat 1 flacon și deja am început să simt efectul. Nu mă mai dureau așa rău genunchii la urcatul scărilor iar durerile de mâini și umeri care îmi apăreau atunci când erau temperaturi scăzute de 10 – 15 grade, acum nu le mai am. Am spus și la colegii mei de cum mă simt de la Genacol, pentru că știu că și ei au dureri articulare.

Burlacu Maria, București

Profitați acum de oferta noastră:
Comandați acum Genacol® la tel: 0784. 17.24.17 sau pe www.genacol.ro Prețul fiind de 159lei 139lei pentru 1 lună de tratament (90 capsule) sau 477lei 318lei pentru 3 luni. Transportul este gratuit.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 22 august 2018

Top