10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajNoua locație MABO Utilaje și Îngrășăminte Oltenia

Noua locație MABO Utilaje și Îngrășăminte Oltenia

MABO Utilaje, unul dintre principalii dealeri autohtoni de echipamente, utilaje, piese de schimb şi accesorii pentru utilaje de construcţii şi agricole, cu trei ani de experienţă pe piaţă, și Îngrăşăminte Oltenia, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de fertilizarea culturilor, vor inaugura pe 8 decembrie locația în care vor putea fi găsiți. Aceasta se află pe strada Calea Bucureşti, nr. 323 A, în incinta Aeroclubului României, vizavi de Metro Craiova. Evenimentul de deschidere se va desfășura pe parcursul a două zile, respectiv vineri, 8 decembrie, și sâmbătă, 9 decembrie, iar reprezentanții celor doi parteneri ai agriculturii de performanță – MABO Utilaje și Îngrășăminte Oltenia – îi așteaptă pe fermieri nu numai cu soluţii complete şi corect dimensionate nevoilor acestora, ci și cu o serie de pachete promoționale unice în România. „Pe 8 și 9 vom deschide noul nostru showroom și vom pregăti pentru clienții noștri sau pentru potențialii clienți produse unice în România. Nici o altă companie din ţară nu a mai făcut asta. Am reușit să creăm pentru clienții noștri pachete promoționale de utilaje și, în funcție de valoarea achiziționată, aceştia vor primi bonusuri începând de la televizoare LCD, ATV-uri și continuând cu autoturisme Dacia Logan și Mercedes. Ne bucurăm că vom veni în sprijinul clienților noștri cu cel mai bine dezvoltat showroom expozițional, acolo unde vor regăsi absolut toate produsele necesare activităților pe care aceștia le exercită“, a spus Doru Popescu, director vânzări MABO Utilaje.
Reprezentanţii MABO Utilaje spun că îşi doresc să fie cât mai aproape de clienți și vor să le ofere cele mai bune soluții, iar la inaugurarea showroom-ului vor fi prezenți specialiști care vor face demonstrații pentru a-i îndruma pe fermieri în alegerile pe care le fac astfel încât munca pe care o depun să fie uşurată de utilaje performante, adaptate cerinţelor lor.
„Vom avea alături de noi demonstratori specializați pentru ca toți clienții interesați să poată vedea la lucru utilajele dorite“, a adăugat Doru Popescu, director vânzări MABO Utilaje.


În acelaşi timp, Îngrăşăminte Oltenia, partenerul de încredere al MABO Utilaje, va marca deschiderea noului sediu cu soluții inteligente pentru fermieri, dar și cu o serie de bonusuri. „Îngrăşăminte Oltenia este deja un brand, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa din Oltenia. Dacă la început eram una dintre cele 17 firme furnizoare de îngrăşăminte, la sfârşitul lui 2017 ne lăudăm că suntem deja în Top 3 furnizori de soluţii de fertilizarea culturilor din Oltenia. Pe parcursul celor două zile dedicate inaugurării le vom prezenta clienților noștri, precum și potențialilor clienți un nou tip de îngrășământ solid, îngrăşământ lichid, dar şi seminţe de floarea-soarelui şi porumb. Totodată, vom acorda niște bonusuri. Astfel, dacă ei cumpără de o anumită sumă, pot pleca acasă garantat cu un telefon, un televizor, un ATV, o Dacia Logan sau un Mercedes X Class. Toate aceste acţiuni le-am făcut în sprijinul fermierilor pentru că în următoarea perioadă ei vor avea nevoie şi de îngrăşăminte, şi de seminţe și, dacă tot le cumpără, ne-am gândit că merită să plece și cu ceva acasă. Estimăm o participare la deschiderea noului sediu de peste 500 de fermieri pe zi din toată zona Olteniei, plus Teleorman și Argeș, şi îi invităm pe toţi la o petrecere de neuitat“, a spus Răzvan Dumitrescu, director vânzări Îngrășăminte Oltenia.

Toţi cei interesaţi de cele mai eficiente soluţii în agricultură şi nu numai pot contacta firma MABO Utilaje pe site-ul www.maboutilaje.ro, pe pa­­­­­­­­­­­­­gina de facebook a companiei: MABO Utilaje, dar şi pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefonul 0747.552.255. Specialiştii de la Îngrăşăminte Oltenia pot fi contactați pe pagina de facebook, https://ro-ro.facebook.com/ingrasaminteoltenia/ sau la telefon 0741.222.577.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS