8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMiracolul din Oceanul Antarctic pentru colesterol și trigliceride

Miracolul din Oceanul Antarctic pentru colesterol și trigliceride


În România, 6 din 10 oameni cu vârsta de peste 40 de ani suferă de afecţiuni cardiace, fie că sunt transmise ereditar, fie că sunt dezvoltate în timp din cauza alimentaţiei necorespunzătoare. Bolile de inimă reprezintă principala cauză de deces în lume, iar de vină este colesterolul mărit. Dacă valoarea colesterolului depășește 200mg/ dL mare atenție la bolile de inimă!

Ignorarea simptomelor colesterolului mărit înseamnă expunerea în fiecare zi unui risc crescut de boli de inimă şi chiar accidentelor vasculare. Dacă la aceste probleme se adaugă şi un nivel scăzut al acizilor graşi din organism, extrem de importanţi pentru sistemul cardiovascular, imunitar şi articular, sănătatea dumneavoastră este deja pusă în pericol.

Cea mai ciudată şi eficientă metodă de reducere a colesterolului!

După ani de cercetări, avem, în sfârşit, soluţia: uleiul de krill, extras din creveții de la mare adâncime care trăiesc în apele Oceanului Antarctic. De 47 de ori mai puternic decât uleiul de peşte şi de 34 de ori mai puternic decât Coenzima Q10, uleiul de krill este cel mai puternic antioxidant natural care contribuie la buna funcţionare a inimii şi reglarea tensiunii arteriale.

Uleiul de Krill extras din creveţi reprezintă o sursă bogată de acizi graşi esenţiali Omega-3 de calitate superioară, de antioxidanţi şi vitamine, elemente care influențează în mod pozitiv colesterolul și trigliceridele. Cercetătorii spun că în urma studiilor clinice realizate, uleiul de krill reduce nivelul colesterolului LDL (rău) și trigliceridelor cu peste 30% după 3 luni de tratament şi măreşte nivelul colesterolului bun (HDL). Cei care suferă sau sunt predispuşi la boli de inimă și tensiune arterială pot răsufla uşuraţi.

Producătorii de suplimente pe bază de Omega-3 nu se aşteptau la asta!

Uleiul de Krill Antarctic din produsul Gold KRILL™ revoluţionează industria suplimentelor alimentare pe bază de krill, prin tehnologia inovatoare a capsulelor lichide „Flow Caps Liquid Technology™“, care garantează cea mai rapidă absorbție posibilă în organism, păstrarea proprietăților valoroase ale produsului și eliminarea mirosului neplăcut care este caracteristic uleiului de krill. Din acest motiv, Gold KRILL™ este singurul produs care ne garantează eficiența maximă.

Doar Gold  KRILL™, prin uleiul pur, reprezintă cel mai puternic antioxidant natural, asigură rezultate foarte bune şi are randament maxim cu numai o capsulă pe zi. Datorită tehnologiei inovatoare care ajută la o absorbție imediată, nu mai este nevoie să consumaţi câte 4-5 capsule pe zi, deoarece cele 500 mg se vor absorbi imediat, iar substanţele active vor acţiona rapid și eficient.

Pentru ce afecţiuni este recomandat Gold KRILL™?

Probleme cardiace şi tensiune arterială

Normalizarea colesterolului și trigliceridelor

Creşterea capacităţii de concentrare și memorare

Reduce inflamația, durerea și rigiditatea cauzate de artrita reumatoidă

Pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prin efectul puternic antioxidant și de neutralizare a radicalilor liberi

Femeilor, în sindromul premenstrual

Opiniile de mai jos au fost preluate de pe www.darmaplant.ro/goldkrill

 „Gold krill-ul este nemaipomenit, nu mai am probleme cu inima, mi-a scăzut tensiunea și nu mai am dureri articulare așa mari cum aveam înainte de a lua aceste capsule cu ulei de krill. Înainte aveam niște înțepături la inimă când faceam efort, dar acestea au dispărut cu totul după aproximativ două luni. Pe lângă problemele de inimă, aveam și niște dureri groaznice de la poliartrita reumatoidă. M-a ajutat foarte mult și am spus și vecinei mele cât de bine mă simt și a comandat și ea și e foarte mulțumită de rezultate“, a spus Dumitrescu Rodica

„Ultima dată când mi-am făcut analizele erau la limită și începusem să mă îngrijorez pentru că am și vârsta de 75 de ani. Gold krill-ul l-am luat în special pentru colesterol și trigliceride și când mi-am refăcut analizele după 3 luni, valorile au ieșit foarte bine. La fel și glicemia. Cred că acest produs m-a ajutat foarte mult, l-am recomandat cu încredere și cunoștințelor mele și mi-au spus că l-au și comandat. Mi-au plăcut foarte mult și emisiunile cu doamna doctor și cum a vorbit dânsa despre beneficiile acestui tratament, mi-a dat multă încredere să-l comand prima dată“, a declarat Vica Alexandru.

Produsul Gold KRILL se poate găsi în unele farmacii sau magazine naturiste sau se poate comanda direct prin telefon 0784.17.24.17 sau pe www.goldkrill.ro prețul fiind de doar 84 RON pentru 1 lună de tratament sau 189 RON pentru 3 luni (25% reducere și transport gratuit).

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS