11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDe Black Friday -50% reducere la abonamentele Licitaţia.ro

De Black Friday -50% reducere la abonamentele Licitaţia.ro

Licitaţia.ro este lider pe piaţa monitorizărilor licitaţiilor publice, monitorizând zilnic peste 700 de anunţuri de achiziţii publice din România.
Pe site-ul LICITAŢIA.RO sunt 4.900 de licitaţii publice active din România, la care încă se mai pot depune ofertele pentru participare.

De asemenea, site-ul nostru monitorizează toate licitaţiile publice de vânzări din domeniile imobile, auto, terenuri, utilaje, deşeuri; licitaţii ANAF; licitaţii executori judecătoreşti; licitaţii lichidatori. În acest moment sunt monitorizare de specialiștii licitatia.ro 1.660 de anunţuri.

De Black Friday, Licitaţia.ro reduce până la -50% abonamentele pe 12 luni. Puteți opta pentru unul dintre cele trei tipuri de abonamente, fiecare gândit pentru a contribui la succesul afacerii dumneavoastră:

Abonamentul START este ideal pentru întreprinderile mici, care activează pe un singur domeniu. Pe baza acestui abonament alertele se trimit pe o singură adresă de e-mail, aveţi acces gratuit la modulul statistici şi la licitaţiile atribuite şi cele din UE.

Abonamentul BUSINESS este conceput pentru întreprinderile mici și mijlocii şi se pot selecta 3 domenii de activitate. Pe baza acestui abonament alertele se trimit pe trei adrese de e-mail, aveţi acces gratuit la modulul statistici, precum şi Data Reminder. Incluse în acest tip de abonament sunt şi licitaţiile atribuite şi cele din UE.

Abonamentul MEGA este destinat întreprinderilor mari și corporațiilor. Acesta permite seectarea a  10 domenii de activitate. În baza acestui abonament alertele se trimit pe cinci adrese de e-mail, aveţi acces gratuit la modulul statistici , licitaţiile în format EXCEL, Data Reminder şi Monitorizare Clarificări. Incluse în acest tip de abonament sunt şi licitaţiile atribuite şi cele din UE.

Creează acum un cont pe site-ul LICITAŢIA.RO şi fi pregătit pentru startul reducerilor.

Licitaţia.ro este lider în domeniul Monitorizării Licitaţiilori Publice din România. Zilnic monitorizăm toate licitaţiile publice (SEAP, Monitorul Oficial, Bursa Română de Mărfuri,, Licitaţii Fonduri Europene, Presă etc.) şi trimitem abonaţilor noştri alerte personalizate pe e-mail cu licitaţiile din domeniu lor de activitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS