10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCât costă să-ți echipezi corect mașina pentru iarnă

Cât costă să-ți echipezi corect mașina pentru iarnă

Iarna se apropie cu pași grăbiți, motiv pentru care invităm șoferii să își facă timp pentru următoarele verificări de siguranță, pe care le recomandăm să fie efectuate într-un service autorizat RAR, cum este Bosch Car Service Ion:
1. Anvelopele de iarnă să fie noi sau cu uzură peste 4mm. În această perioadă derulăm o campanie de reduceri pentru anvelope de iarnă noi, la care oferim garanție cinci ani, și CASCO pentru 12 luni pentru o anvelopă și lopeți Fiskars cadou. Prețul unei anvelope de iarnă 195/65R15 – 179 de lei, iar al unei anvelope 195/75R16C – 299 lei/ bucată, TVA inclus.
2. Schimb roți, Reglare direcție și Depozitare prevede înlocuirea valvelor, plumbilor, verificarea presiunii, verificarea geometriei roților și depozitare șase luni. Iarna aceasta, prețul promoțional pentru acest set complet de operațiuni este de 199 lei/autoturism.
3. Antigel rezistent la -25 grade Celsius, verificare și completat la nivel/ temperatura Cost antigel 12lei/l.
4. Ștergătoare de parbriz, au un rol foarte important pentru vizibilitate, iar noi verificăm lamele pentru a ne asigura că nu prezintă crăpături, rupturi și că sunt flexibile, moi și acoperă întreaga suprafața a geamului. Recomandăm ștergătoarele Bosch care încep de la 29 lei/set.
5. Acumulatorul se descarcă iarna mai repede decât vara, iar un acumulator nou sau de calitate superioară rezistă la -60 de grade Celsius. Recomandăm acumulatorii Bosch care au prețuri pornind de la 189 lei/bucată pentru-45A. Verificare acumulator: 30 lei.
6. Instalația de climatizare este esențială pentru dezaburirea geamurilor mașinii și degivrarea parbrizului. Recomandăm revizia și eventual reparația sistemului de climatizare cel puțin de două ori pe an (primăvara și toamna) sau imediat ce identificați disfuncționalități. Preț: 60 de lei.
7. Lichid de parbriz special pentru sezonul rece, rezistent la -20 grade Celsius, care ajută la curățarea geamurilor pentru o vizibilitate sporită. Înainte de a completa instalația de spălare cu lichid de iarnă este bine să fie evacuat lichidul anterior, de vară. Preț 15 lei/bidon 5l.
8. Chedere lipicioase pentru momentele în care mașina este înghețată. Practic se gresează chederele mașinii cu o soluție din silicon pentru a se evita ruperea acestora din cauza înghețului. Spray chedere + dezghețare broască: 25 de lei.
9. Preșuri de cauciuc care le înlociuesc iarna pe cele din material textil, pentru ca să nu permiteți umezelii să ajungă la mochetă, ci să rămână între șanțurile acestor covorașe. Preț set: 60 de lei.
10. Alte echipamente necesare iarna sunt: peria specială de zăpadă, racleta, lanțurile, cablurile de alimentare cu curent, cablul de remorcare omologat, lopata.
Mai multe detalii și ofertele noastre le găsiți pe www.ionservice.ro sau la 0785.281.300

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS