17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPrețuri mici la anvelope de iarnă pentru dubițe

Prețuri mici la anvelope de iarnă pentru dubițe


Din cauza preţurilor ridicate la care se vând anvelopele de iarnă, mulți posesori de dubițe apelează la soluţia second-hand pentru iarnă. Anvelopele second-hand vin cu un grad de uzură substanțial, nu au garanție și nici nu se știu multe detalii despre proveniența lor. În comparație cu ele, anvelopele de iarnă noi, produse recent, sunt confecţionate din compuşi special creaţi pentru a rezista la temperaturi joase şi foarte joase, la gheață, polei, noroi înghețat.
Apelarea la varianta second-hand este de-a dreptul periculoasă. Fiind vorba de o mașină care transportă zilnic marfă sau persoane, trebuie luat în calcul pericolul de explozie cauzat de viciile ascunse. Nu mai puțin importantă este stabilitatea şi manevrabilitatea autovehiculului, ce vor avea și ele de suferit. Virajele vor fi foarte greu de luat, în timp ce distanța de frânare va crește cu peste 50%. Astfel de „economisiri“ trebuie eliminate din mentalitatea şoferilor români sau a managerilor de parcuri auto, pentru că siguranţa șoferului, a mărfii, a maşinii şi a celorlalţi participanţi la trafic este mai importantă decât orice.
Vestea bună vine pentru posesorii de camionete şi dubiţe: anvelopele de iarnă Torque cu cinci ani garanție! Sunt disponibile la promoţie și au preţuri imbatabile:
• 195 70 R15 C la doar 299 ron/bucată (tva inclus)
• 195 75 R16 C la doar 299 ron/bucată (tva inclus)
• 185 75 R16 C la doar 299 ron/bucată (tva inclus)
• 215 70 R15 C la doar 299 ron/bucată (tva inclus)
La patru bucăți achiziționate oferim o lopată Fiskars cadou şi asigurarea Casco pentru 12 luni (în cazul în care un singur pneu este deteriorat în mod iremediabil).
Asigură-te iarna aceasta, echipându-ţi dubiţa cu un set de cauciucuri de iarnă Torque de la Ion Service! Suntem distribuitor unic al mărcii Torque în Oltenia.
Mai multe detalii găsești la telefon 0251.415.122 sau pe site-ul nostru
www.ionservice.ro secțiunea prețuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS