17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajBrand nou de anvelope cu supercalități

Brand nou de anvelope cu supercalități

Apropierea sezonului de iarnă strecoară fiori reci tuturor conducătorilor auto. Schimbarea pneurilor de vară cu cele adecvate, de iarnă, nu reprezintă doar o acţiune obligatorie, prevăzută de legislaţia rutieră în vigoare, ci şi o măsură care contribuie la buna desfăşurare a deplasărilor pe suprafeţele alunecoase, pline de noroi şi zăpadă. Pentru un plus de siguranţă a şoferului şi a pasagerilor, precum şi a celorlalţi participanţi la trafic, prezenţa unor anevelope de iarnă corespunzătoare constituie garanţia că toată lumea o să circule în cele mai bune condiţii de trafic, chiar dacă vremea este potrivnică. Pot anvelopele de iarnă la prețuri mici să constituie o soluţie adecvată pentru o iarnă grea?

Ce aduce nou brandul Torque pe piaţa de anvelope de iarnă

Automobilul reprezintă una dintre cele mai simple modalităţi de deplasare, care oferă confort şi siguranţă. La sporirea gradului de siguranţă contribuie într-o mare măsură anvelopele de iarnă. Timpul bun de răspuns la comenzile de frânare şi schimbarea de direcție de care trebuie să ţii cont atunci când conduci pe suprafeţe umede, alunecoase şi cu un grad ridicat de instabilitate sunt caracteristici pe care trebuie să le ia în considerare orice şofer. Nu recomandăm anvelope second-hand, nici anvelope foarte ieftine, despre a căror proveniență nu se cunoaște mare lucru.

Torque se poziţionează pe piaţa românească de anvelope de iarnă pe segmentul adresat clienţilor cu venituri mici și medii, cărora le oferim anvelope de iarnă ieftine, dar care beneficiază de maximum de calităţi. Compoziţia cauciucurilor de iarnă Torque se bazează pe mixtul de cauciuc natural şi silicon, ceea ce sporeşte nivelul de aderenţă şi creşte eficacitatea la frânare a maşinii, chiar şi în condiţii dificile de iarnă.
Noutatea cu care vin anvelopele de iarnă Torque este aceea că dispun de o gamă completă pentru toate tipurile de mașini, cargo, 4×4, SUV, utilitare, au 5 ani garanție, sunt accesibile la preț și prezintă unul dintre cele mai avantajoase raporturi preţ-calitate, frânarea se realizează rapid, economisesc combustibilul, sunt silențioase, stabile în curbe și pe drum drept.
„De acum înainte, conducătorii auto români se vor putea bucura de calitatea unui brand, alături de preţuri potrivite fiecărui buzunar, fără a mai face rabat de la calitate“, spune Florin Ion-director general Bosch Car Service, unic distribuitor de anvelope Torque din Oltenia.
Cauciucurile de iarnă Torque reprezintă cea mai eficientă şi avantajoasă modalitate, atât din punct de vedere financiar, cât şi al calităţii, pentru a-ţi asigura siguranţa maşinii şi a tuturor celor care participă la trafic. Preţul accesibil unei palete largi de români, cele mai bune caracteristici şi producerea acestora la cele mai înalte standarde de calitate reprezintă garanţia de care se poate bucura orice şofer român atunci când conduce pe timp de iarnă. Pentru că alături de partenerii noștri vrem să oferim valoare clienților, oferim CASCO pentru 1 anvelopă timp de 12 de luni și 1 lopată Fiskars la 4 anvelope achiziționate.
Oferta completă o puteţi găsi la Bosch Car Service ION, din strada Calea Severinului nr. 56, Craiova.
Mai multe detalii la 0251.415.122 şi pe www.ionservice.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS