16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPlata în rate fără dobândă la Centrul de Remorci Oltenia

Plata în rate fără dobândă la Centrul de Remorci Oltenia

Compania Auto Gedal, prin Centrul de Remorci Oltenia, vine în întâmpinarea clienților cu noi facilități. Firma pune la dispoziția tuturor cumpărătorilor posibilitatea de a face achiziții cu plata în trei rate fără dobândă, prin cardurile de cumpărături oferite de BRD, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Alpha Bank, Garanti Bank. Plata poate fi efectuată direct pe site sau în magazin.
„Am luat decizia să implementăm modalitatea de plată în rate deoarece foarte mulți clienți au manifestat interes față de această posibilitate. Răspunsul din piață s-a văzut imediat. La numai trei zile de la introducerea acestei opțiuni, am avut și primele vânzări, fără nici un fel de promovare. Clienții au receptat cu entuziasm această metodă, pentru că nu plătesc dobândă, plata se face eșalonat, în trei rate egale, și este mai accesibilă pentru mulți dintre ei“, spun reprezentanții Auto Gedal.
Centrul de Remorci Oltenia, primul magazin cu soluții complete de remorcare din regiune, deschis de Auto Gedal, s-a remarcat, încă de la început, prin deschidere față de metodele moderne de business și orientare către facilități care să facă procesul de cumpărare cât mai accesibil.
Posibilitatea de cumpărare on-line și cea de retur în 15 zile sunt alte opțiuni de care pot beneficia clienții companiei.
„Ne străduim să conturăm cele mai avantajoase oferte și să facem ca întreg procesul de achiziție să fie simplu și eficient“, mai spun cei din echipa Auto Gedal.
Centrul de Remorci Oltenia comercializează o gamă largă de remorci auto, care ajunge la peste 50 de modele, piese și accesorii, cârlige de remorcare la prețuri accesibile, și oferă și servicii de închiriere remorci. Produsele au o garanție de 24 de luni.
Puteți contacta Auto Gedal telefonic, la numărul 0745.805.990, prin e-mail: [email protected] sau puteți vizita site-ul www.autogedal.ro și pagina de Facebook AutoGedal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS