11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajIT Six Global Services se alătură echipei QuEST Global

IT Six Global Services se alătură echipei QuEST Global

Conducerea IT Six Global Services şi QuEST Global
Conducerea IT Six Global Services şi QuEST Global

QuEST Global, lider mondial în furnizarea de soluţii premium de inginerie, a anunţat achiziţionarea IT Six Global Services. Înainte de această achiziţie, QuEST a mai făcut o serie de investiţii majore în Europa, inclusiv achiziţiile DETECH Fahrzeugentwicklung GmbH&Co.KG şi Engineering und Design im Fahrzeugbau (EDF) GmbH.
Înfiinţată în Craiova de către Vali Iancu, IT Six Global Services oferă servicii software de top pentru clienţii săi, incluzând aici dezvoltarea personalizată a aplicaţiilor, soluţii integrate, aplicaţii mobile, asigurarea calităţii testare şi consultanţă IT. „Sunt foarte emoţionat şi foarte onorat de ceea ce am realizat împreună timp de 12 ani. Suntem într-un oraş mai mic, într-o piaţă mai mică şi am ajuns la cifra respectabilă de 150 de angajaţi. Sunt alte firme mai mari, dar vă pot spune după 40 de ani de experienţă ca expert în informatică, om de afaceri, manager, pedagog, mentor că IT Six este de departe – sub aspectul calităţii, al nivelului tehnic, al nivelului de cultură de corporaţie – la cel mai înalt nivel din România. De asemenea, şi pe plan internaţional, vă pot spune cu certitudine şi vă pot demonstra că nimeni nu este mai bun ca dumneavoastră, sunteţi la fel de buni precum cei mai buni sau mai buni decât ei. Începând de acum, facem parte din QuEST şi este o oportunitate să învăţăm lucruri noi şi, totodată, vom avea o contribuţie şi mai mare la economia naţională“, a spus Vali Iancu, fondator şi CEO, IT Six Global Services.
Înfiinţată în anul 2005, IT Six Global Services este un partener de încredere în zona Hi-End a serviciilor software, oferind servicii de dezvoltare de aplicaţii şi consultanţă IT pentru industrii cheie precum Telecom, Life Sciences, FinTech, Logistics, Automotive şi High-Tech.
„Avem 40 proiecte, administrate de 30 de lideri de proiect talentaţi, dar şi o echipă puternică de management. Una dintre valorile pe care le preţuim foarte mult este munca în echipă. Un alt aspect foarte important este faptul că, din punct de vedere financiar, suntem o firmă foarte “sănătoasă”. Dorim să păstrăm tot ceea ce avem, tot ceea ce am creat până acum. Dorim stabilitate şi continuitate pentru angajaţii noştri, dar şi pentru clienţi. Avem un sediu bun, potrivit, dar vrem unul şi mai mare. Cum putem realiza aceste obiective? Prin sinergia acestei oportunităţi create de această fuziune, cu firma QuEST, pentru că angajamentul este unul pe termen foarte lung“, a spus Eugen Iliescu, V.P. OF Software Development IT Six Global Services.
QuEST Global este un partener de încredere al clienţilor la nivel global, oferind soluţii de inginerie, cu o experienţă dovedită de 20 de ani, care serveşte nevoilor de dezvoltare a produselor şi de inginerie de producţie ale companiilor de înaltă tehnologie în industria aeronautică, industrie aerospaţială, apărare, industria Hi-Tech, dispozitive medicale, petrol şi gaze, industria energetică şi transporturi. „E greu să vă vorbesc despre QuEST fără să pomenesc de IT Six, pentru că recent ne-am dat mâna, ca într-o căsătorie. Vom continua să creştem împreună şi vom încerca să facem lucruri din ce în ce mai bune pentru noi şi pentru clienţii noştri. QuEST a împlinit 20 de ani. A fost înfiinţată în 1997, în Statele Unite, în New York de doi ingineri specialişti în cercetare-dezvoltare. De atunci, compania a ajuns să aibă 8.500 de angajaţi. Ne concentrăm pe tehnologie, inclusiv pe partea de software, iar acum totul este tehnologie. Am fost impresionat de feedback-ul pe care l-am auzit de la trei dintre cei mai buni clienţi ai IT Six, în legătură cu activitatea acestei firme. S-au declarat foarte mulţumiţi de această cultură de management şi mi-au solicitat să nu schimb acest aspect“, a spus Joe Barnes, VP Strategic Initiatives QuEST Global.
Gerhard Hauk, Directorul Executiv al QuEST Global Germania, a spus că IT Six va spori capacitatea şi capabilitatea QuEST de a sprijini clienţii din diferite industrii. „Sunt foarte mândru că mă aflu în România şi că fac parte din echipa dumneavoastră, a celor de la IT Six, iar voi faceţi parte din familia QuEST. Eu am început această călătorie cu QuEST în urmă cu doi ani si jumătate, la Munchen. Pe atunci eram mai puţin de 300 de angajaţi, acum suntem peste 400, iar odată cu o altă nouă achiziţie, am ajuns să avem o echipă de aproape 600 de angajaţi“.
Compania QuEST Global oferă soluţii de sofware mecanic, electric şi electronic, soluţii integrate, inginerie de producţie şi soluţii de transformare a lanţului de aprovizionare pe parcursul întregului ciclu de viaţă, din punct de vedere al ingineriei. Achiziţia IT Six de către QuEST Global va aduce mari oportunităţi atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

Persoane de contact:
Mihai Costescu: [email protected]
Hemlata K Varlani: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS