16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCaravana preţurilor mici, la Târgul CONTEX

Caravana preţurilor mici, la Târgul CONTEX

Târgul CONTEX, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj la Casa Tineretului din Craiova, continuă şi în această toamnă sub egida „Caravana preţurilor mici“. Începând de miercuri, 25 octombrie, şi până duminică, 29 octombrie, craiovenii au posibilitatea de a cumpăra direct de la producători o gamă variată de articole. Obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte, tricotaje, articole pentru copii, marochinărie, piele, blană, artizanat şi bijuterii hande made, toate pot fi achiziţionate de cei care vor veni la Târgul CONTEX.
„Camera de Comerţ şi Industrie Dolj organizează pentru al zecelea an consecutiv Târgul CONTEX în luna octombrie. Anul acesta ne găsim în noua locaţie, Casa Tineretului, care va fi şi locaţia de anul viitor. Au răspuns prezent producători de articole de damă, de îmbrăcăminte, lenjerii, confecţii, articole pentru copii, piele, blană, marochinărie, bijuterii, artizanat, toată gama de produse cu care craiovenii sunt obişnuiţi. Este demn de remarcat faptul că toţi cei care vin aici au preţuri de producător şi din acest motiv am şi intitulat evenimentul CARAVANA PREŢURILOR MICI“, a spus George Moţăţăianu, directorul Direcţiei Târguri şi Expoziţii, din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.
Oferta este generoasă, în special pentru doamne. Noile colecţii de îmbrăcăminte au fost aduse la Craiova de producători consacraţi din Bucureşti. „Noi lucrăm foarte mult cu bumbac. Avem cămăşi cu mânecă scurtă şi cu mânecă lungă, sacouri, pantaloni, rochiţe. Costă 45 de lei o cămaşă cu mânecă scurtă, dar avem şi sacouri la 70 – 80 de lei. Am mai fost la Craiova şi ni se pare binevenit acest târg, întrucât ne ajută să ne promovăm produsele“, a spus Dorina Petrescu, din Bucureşti.
La târg sunt însă prezenţi şi producători din Craiova. „Am venit cu produse de sezon, paltoane matlasate, fuste, rochii. Avem paltonaşe cu 170 de lei, rochiţe începând de la 35 de lei, fuste cu 50 de lei. Fiind producători, ne-am permis să jonglăm cu preţurile, astfel încât să fie mulţumiţi şi clienţii“, a spus Daniela Dumitru, din Craiova.
Dacă încă nu aţi vizitat încă Târgul CONTEX, puteţi face acest lucru până duminică inclusiv. Intrarea este liberă, iar târgul este deschis în fiecare zi până la ora 19.00. Duminică îşi va închide porţile la ora 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS