16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCampanie națională de preventie a bolilor de tiroidă inițiată de Gral Medical

Campanie națională de preventie a bolilor de tiroidă inițiată de Gral Medical

Incepand cu data de 15 octombrie 2017 Gral Medical a initiat o noua campanie nationala pentru sanatatea tiroidei. Deoarece tiroida reprezinta un organ de echilibru al organismului, orice afectiune poate sa afecteze viata si activitatea de zi cu zi a pacientilor sau mai grav sa debuteze in mod nefericit cancerul de tiroida.

Cand sa ne facem griji?

Desi cauzele afectiunilor tiroidei sunt multiple, trebuie sa mergem la medic atunci cand apar cel putin una din urmatoarele simptome:
-Cresterea sau scaderea in greutate fara a apela la o masura radical
-Caderea excesiva a parului
-Aparitia sentimentului de sufocare sau de nod in gat
-La palpare se simt, in zona gatului, noduli de diverse marimi
-Ciclul menstrual neregulat
-Oboseala cronica si lipsa concentrarii
-Depresie si stare de agitatie

Tipuri de cancer tiroidian

In patologia tiroidiana o atentie speciala trebuie indreptata asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie monitorizati clinic si ecografic investigati prin punctie – biopsie, sau tratati chirurgical in functie de evolutie. Cancerul la femei are o freventa de 3 ori mai mare decat la barbati. Cancerul de tiroida este de 4 feluri: cancer tiroidian papilar, cancer tiroidian folicular, cancer tiroidian medular si cancer tiroidian nediferentiat. Desi cancerul papilar si folicular depistat la timp ofera sanse de vindecare de 100%, cancerul medular este mult mai agresiv deoarece nu raspunde la tratamentul cu iod radioactiv.

Detalii campanie

Gral Medical sustine pacientii care doresc un control anual, prin desfasurarea campaniei nationale in perioada 15.10.2017 – 15.11.2017.
Fiecare pacient poate beneficia promotional la doar 65 lei de un pachet dedicat de analize medicale (reducere de 50%), suplimentar se ofere o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroida. Campania se desfasoara in 7 orase (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova). Deoarece oferta este valabila pe o perioada limitata de timp, iar numarul cererilor pot depasi orarul medicilor, orice programare efectuata pe perioada campaniei va fi onorata si dupa terminarea ei, programarile vor fi facute in ordine cronologica.

Programari si consiliere online puteti obtine pe www.gralmedical.ro sau  programări în Craiova la clinică – nr. de telefon 0351/442.419 sau la laborator – nr. de telefon 0727.727.113.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS