6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Da! Diabetul se poate trata!


Medicina alternativă în ajutorul dibeticilor

Stresul, suprasolicitarea, grijile, absenţa unei alimentaţii sănătoase şi a exerciţiilor fizice sunt principalele cauze ale acestei boli. Vestea bună? GlucoNature ajută la refacerea pancreasului şi măreşte secreţia de insulină. În medicina tradiţională chineză, cheia înţelegerii diabetului nu stă în nivelul glicemiei, ci în neregulile din funcţionarea corpului. GlucoNature se concentrează pe îmbunătăţirea activităţii organismului, pentru ca apoi glicemia să se regleze în mod natural.

Cum vă ajută GlucoNature?

După 20 de ani de studii aprofundate, cercetătorii chinezi au elaborat GlucoNature ca un produs 100% natural, fără efecte secundare. Administrarea de GlucoNature îmbunătăţeşte microcirculaţia, reglează nivelul glicemiei din sânge, îndepărtează insomnia, reduce efectele secundare ale medicamentelor şi, nu în ultimul rând, contribuie la minimizarea complicaţiilor specifice diabetului.

Rezultate benefice şi de durată

Încă din primele două săptămâni de la începerea tratamentului cu suplimentul alimentar GlucoNature veţi putea observa că oboseala constantă dispare, tensiunea, colesterolul, setea excesivă şi pofta de mâncare încep să se regleze, vederea se îmbunătăţeşte, urinaţi mai rar in timpul nopții, somnul este mai odihnitor, transpiraţi mai puţin noaptea, iar durerile de cap, stomac, piept, spate sau umeri sunt simţitor diminuate. În plus, GlucoNature contribuie la tratarea eventualelor disfuncţii sexuale ale bărbaţilor. După a treia sau a patra săptămână, începe să scadă vizibil şi glicemia. Cele mai radicale schimbări se văd după 2-3 luni, în funcţie de gravitatea bolii. Foarte mulţi dintre pacienţii care au folosit GlucoNature timp de câteva luni, au reuşit să işi reducă medicamentația. În urma rezultatelor extraordinare obținute cu GlucoNature, mai mulți terapeuți și diabetologi au început să recomande pacienților lor acest produs.
Mai jos sunt cateva marturii ale persoanelor ce au început tratamentul cu GlucoNature:
Din prima luna durerile de picioare m-au lasat și glicemia a început să se regleze
„Aveam un diabet care se manifesta prin oscilații foarte mari ale glicemiei, ori scădea foarte mult ori urca foarte repede, iar din acest motiv medicul nu mi-a putut prescrie niciun tratament, țin doar regim alimentar. Am comandat produsul Gluconature și în prima luna de tratament am început să mă simt extraordinar de bine, în special datorită faptului că mi s-a reglat apetitul. Înainte mâncam haotic, aveam o pofta de mancare excesivă, în urma careia am luat și mai multe kilograme în plus. Tot în prima luna de tratament cu Gluconature durerile de picioare m-au lasat, am avut și o infecție la stomac care s-a vindecat, transpirațiile din timpul nopții nu mai sunt iar glicemia mea a început să se regleze. Nu mă asteptam să mă simt atat de bine dupa numai o luna de tratament! Sunt extrem de multumită și imi voi continua tratamentul lunar. Fara Mariana, 51 ani, Bocșa, Caraș-Severin

Mergeam la toaletă de 10 ori pe noapte

„Eu nu am luat niciodată medicamente și am încercat să îmi mențin glicemia prin sport. Anul trecut am făcut foarte multă mișcare dar nu am reușit să-mi cobor glicemia sub 250. Anul acesta după ce mâncam aveam glicemia 417. La baie megeam noaptea de două, trei ori pe oră adică de mai mult de 10 ori pe noapte. Faceam și gresala să mănânc foarte mult la 11 seara și beam seara de sete câte 2 litri de ceai cu lămâie. Dupa ce am început tratamentul cu GlucoNature am inceput să mă simt foarte bine. Acum termin prima lună de tratament cu GlucoNature. Noaptea mai merg la baie doar de 2 ori. Glicemia o am dimineața în jur de 180 iar în timpul zilei 120 chiar și după ce mănânc. Am observat că dacă mănânc doar după o ora după ce iau pastilele GlucoNature, aceatea își fac efectul mult mai bine. Parca le simt cum circula prin tot organismul. Mâinile le aveam tot timpul amorțite și reci, acum le simt foarte bine și nu mai sunt reci.”   Mihai T. (51 ani, Bihor)

Glicemia s-a stabilizat la 90 – 100 de cand iau Glcuonature

„Am trecut pe insulină din Noiembrie 2013 cu 35 de unități. Din Ianuarie am început să iau Gluconature . Dupa vreo două săptămâni am observat că nu mă mai dor picioarele. Aveam și un țiuit în urechi de parcă urcam dealuri și coboram văi. Acum nu mai am acel țiuit în urechi. Tensiunea mica o aveam 5 , iar acum a început să se stabilizeze la 6-7. În luna Noiembrie glicemia era 380 acum am scăzut insulina la 14 unități și glicemia o am 90-100   Fuiorea Elena (Craiova, 61 ani)

Acum mă simt foarte bine

“Problema mea era diabetul. Am și puțină tensiune. Am luat GlucoNature după ce am vazut reclama în ziar. După prima lună mi-a scăzut glicemia de la 190 la 140. Apoi după o perioadă am ajuns sub 130. Diabet am de 10 ani. Prima dată am luat-o cu ceaiuri și cu alte produse naturiste, dar in timp glicemia mi-a ajuns la 190 – 200. Acum mă simt foarte bine.“   Manole Nicu (Bucuresti, 64 ani)

Pentru comenzi și informații puteţi intra pe www.gluconature.ro sau puteţi suna la tel: 0784.172.417 . Prețul pentru o lună de tratament este 135 lei iar pentru 3 luni este doar 330 lei. Transportul este inclus în preț. Produsul este disponibil și în magazine naturiste și unele farmacii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS