6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Casual Band – 4 ani

Casual Band a fost înfiinţat în septembrie 2013, urmând ca pe 17 octombrie 2013 să aibă loc primul concert al trupei. Îmbinând într-o manieră profesionistă stilurile pop, funk, gospel, latino sau jazz, Casual Band se prezintă ca o formaţie închegată, performantă, capabilă să impresioneze un public divers. Activitatea ei nu se rezumă doar la apariţii în cluburi din Craiova sau din ţară, ci şi pe scene din peisajul cultural, dintre care: Filarmonica Oltenia, Teatrul „Colibri“, Muzeul Olteniei, Biblioteca Judeţeană, Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ sau în manifestări de anvergură: Zilele Municipiului Craiova, proiectul „MIXA(r)TE“, Festivalul Internaţional „Craiova Muzicală“, Festivalul Internaţional „Shakespeare“, emisiuni live TV.
În 2015, formaţia a putut fi urmărită la Pro TV, în două etape distincte, la concursul „Românii au talent“ (a doua fiind în semifinala concursului).
În 2016, Casual Band Quartet este laureat cu premiul „Revelaţia anului“ la Gala de Jazz Premiile MUZZA, de la Hard Rock Cafe, Bucureşti.
În 2017, Casual Band a putut fi urmărită în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea“ – Pro TV, şi, de asemenea, formaţia a fost invitată să concerteze în cadrul „Craiova Jazz Festival“ 2017.

– Ce trebuie să ştie oamenii despre voi înainte să vă contacteze?
Oamenii trebuie să ştie că vor fi trataţi cu seriozitate. Noi lucrăm legal. O echipă de muzicieni este pregătită să facă show la fiecare eveniment unde este solicitată. Şi mai trebuie să ştie că, de curând, Casual Band este marcă înregistrată OSIM. Deci, este un brand!
– De ce să vă aleagă?
Oamenii ne aleg fiindcă suntem diferiţi. La noi muzica este de calitate, indiferent de genul pe care îl interpretăm. Fie el caffe concert, jazz, funk sau pop. Ştim foarte bine când/ce să cântăm, iar evenimentele CASUAL se transformă în show! Pe site-ul nostru www.casualband.ro se regăsesc pachete muzicale concepute să mulţumească orice client al nostru.
– Clienţii pot să sugereze anumite melodii sau se merge doar pe playlistul vostru?
De regulă, cuplurilor care ne aleg să fim prezenţi la evenimentul lor le este pus la dispoziţie un playlist al nostru (~400 piese) şi se discută pe marginea lui.

Pe 27 octombrie 2017, ora 21.00, Cafe Teatru Play găzduieşte: „Casual Band – 4 ani“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS