8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOktobExflor, Festivalul Toamnei Olteneşti

OktobExflor, Festivalul Toamnei Olteneşti

Oltenii de pretutindeni vor putea participa, în acest weekend, la un festival dedicat lor. OktobExflor, prima ediţie a Festivalului Toamnei Olteneşti, va avea loc în perioada 6-8 octombrie, în parcarea Exflor din Calea Severinului. Pe lângă preparate al căror gust surprinde esenţa toamnei, oltenii se pot delecta cu muzică de cea mai bună calitate, atmosfera fiind întreţinută, pe parcursul celor trei zile, de Antonia, Alex Velea, Dr. Mako, Oana Radu şi Alina Statie, Reyna Vox, Niculina Stoican şi Cristian Bănăţeanu.
Oltenii de pretutindeni sunt invitaţi în acest weekend la prima ediţie a Festivalului Toamnei Olteneşti. Aşa cum îi spune şi numele, OktobExflor este esenţa toamnei – culesul recoltei, culesul viilor reflectat în primul pahar de must, mirosul pastramei şi mititeilor sfârâind pe grătar… -, ambalată în spectacole şi manifestări artistice ale unor artişti în mare parte ridicaţi din Oltenia sau având legături „de suflet“ cu Oltenia.
OktobExflor este un pariu cu toamna, un pariu cu vremea, un pariu cu timpul, şi îşi propune să coaguleze în jurul său o întreagă pleiadă de oameni extraordinari cu pasiuni despre care merită să se vorbească. Muzică, dansuri, desen, gimnastică artistică, şcoli locale cu ateliere de creaţie, educaţie şi tratament canin, gastronomie pentru amatori, carturi şi parc de distracţie, toate acestea se vor derula pe parcursul a trei zile, 6-8 octombrie 2017, în Parcarea Exflor din str. Calea Severinului 129.
Startul distracţiei se va da vineri, la ora 16.00, când va avea loc deschiderea festivalului, iar de la ora 18.00 vor concerta Dr. Mako & Friends – Oana Radu şi Alina Statie, Reyna Vox. Sâmbătă, încă de la prima oră a dimineţii, oltenii pot participa la o expoziţie cu vânzare de produse agricole, iar de la ora 10.00 va începe „Toamna copiilor“, care include ateliere creative, concursuri cu premii, dansuri, concurs de carturi, expoziţie de benzi desenate. La prânz va fi „Toamna-n bucate“ – Cupa Presei „La Ceaune“, iar de la ora 17.00 un spectacol de muzică populară susţinut de Cristian Bănăţeanu şi Niculina Stoican. Veţi primi însă şi o „Invitație la… dans“, făcută de Şcoala de dans Latino4You, coordonată de Benis Hicham, precum şi de Reyna Vox, Trupa de dans Motion şi Dj Jerry. Seara se va încheia cu un concert extraordinar, susţinut de Alex Velea şi Antonia.
Duminică, 8 octombrie, Centrul Naţional de Educare Canină Craiova va oferi un spectacol educaţional şi de terapie, coordonat de Liviu Ionescu, preşedintele centrului.
De la ora 11.00, copiii, alături de părinţi şi de bunici, se pot înscrie la „Cămara toamnei“ pentru a învăţa cum se prepară murăturile de sezon. Tot duminică, Palatul Copiilor va oferi un spectacol pentru cei mici.
Pe toată perioada desfăşurării evenimentului, companiile prezente la târgul derulat în cadrul festivalului vor avea oferte promoţionale, premii, tombole şi vouchere de reduceri.
OktobExflor este organizat de Exflor, primul şi singurul supermarket de tip hard discounter din Oltenia cu capital 100% românesc, având în portofoliu un număr record de peste 10.000 de produse alimentare şi nealimentare la preţuri mici şi foarte mici. Nu doar numărul record de produse (pentru această categorie de retailer), ci şi suprafaţa generoasă de expunere (toate cele trei magazine Exflor din Oltenia având între 1.100 şi 2.000 mp expunere) fac din Exflor un competitor serios în această branşă, cu puternică implicare în viaţa comunităţii în rândul căreia activează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS