14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMâncare tradiţională în zona Metropolitană

Mâncare tradiţională în zona Metropolitană

Mâncare de fasole cu ciolan şi afumătură, sărmăluţe în foi de varză, tocăniţă de vânat, murături tradiţionale, plăcintă cu mere şi salata cu praz – sunt doar câteva dintre bunătăţile care au putut fi degustate, astăzi, în cadrul evenimentului „Mâncare tradiţională în zona Metropolitană. Acesta a fost organizat de comuna Malu Mare şi la el au fost invitate să participe cu preparate autentice şapte comune care fac parte din această zonă. Toate aceste bunătăţi au fost preparate de mâinile iscusite ale femeilor angajate în cadrul primăriilor implicate în acest proiect. În cazul comunei Malu Mare, salata de praz a făcut deliciul tuturor degustătorilor. Au fost însă şi alte preparate în faţa cărora nimeni nu a putut rezista. Vorbim de brânza de oaie, berbecul la proţap, pâinea în ţăst, precum şi pastrama pe grătar. Evenimentul „Mâncare tradiţională în zona Metropolitană“ îşi propune ca, pe lângă schimbul de reţete şi bunătăţi, să fie şi o legătură între comunele din judeţul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS