17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajToamnă cu arome noi la Cofetăria Minerva

Toamnă cu arome noi la Cofetăria Minerva

Schimbarea de sezon este, cu siguranță, de bun augur, pentru iubitorii deliciilor. Odată cu venirea toamnei, vitrina cofetăriei Minerva a făcut loc unor noi sortimente de prăjituri, iar minunata cafea Gourmand vine însoțită de noi miniaturi dulci. Aromele promit să se asorteze atât cu zilele blânde, cu soare, cât și cu nori și ploaie. În interiorul muzeal al cofetăriei cu decor maur, craiovenii au ocazia să guste un irezistibil Mille-Feuille, un Banoffee ispititor, celebra prăjitură cu banane, dulce de leche, biscuit crocant și frișcă sau pot încerca un mousse de ciocolată albă cu inserție de vișine și pastă de praline, alături de o cafea cum se cuvine.
Caffe Gourmand vine și ea cu mici surprize noi, precum minitarta Pomme d’Amour, cu mousse de ciocolată albă cu vanilie, piure de mere și glazură de cireșe, sau Calissous, o specialitate cu blat din migdale, miere și piure de fructe.
Cofetăria Minerva îi așteaptă, însă, pe craioveni, și cu prăjiturile deja cunoscute, precum o Costa Rica aromată de extractul de cafea care îi dă și numele, sau Moka, în care se simte cel mai bine gustul fin al faimosului unt franțuzesc Elle&Vire, unul dintre ingredientele care stau în spatele spectaculoaselor delicii ale cofetăriei din centrul orașului. Alegerea va fi, cu siguranță, grea, căci ispitele sunt numeroase, însă timpul e de partea tuturor celor care vor să încerce prăjiturile unicat de la Minerva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS