12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOpel și Plusauto aniversează un an de parteneriat în Craiova

Opel și Plusauto aniversează un an de parteneriat în Craiova

Anul acesta, în luna septembrie, dealerul Plusauto aniversează un an de la încheierea parteneriatului cu marca Opel, joncțiune ce a adus modelele mărcii germane în Craiova.
Colaborarea de succes pentru ambele părți a reușit să facă fericiți peste 200 de clienți Plusauto prin discounturile oferite, prin noile modele lansate, dar și prin tehnologiile disponibile exclusiv pentru autovehiculele din gama Opel, cum ar fi tracțiunea integrală cu vectorizarea cuplului disponibilă pentru noul Insignia, regăsită, de obicei, doar în zona modelelor premium, sau premiatul sistem de conectivitate și asistență OnStar.
Tot timpul clientul va avea mai multe variante pentru achiziția unei mașini sau pentru repararea acesteia, de aceea noi trebuie să fim mereu cei mai buni în ceea ce facem. Dacă reușim să fim cei mai buni, atenție, nu cei mai ieftini!, cu siguranță clientul va alege Plusauto. Deviza noastră este „Clientul nostru, partenerul nostru!“. Aceasta este expresia pe care noi o punem în aplicare, iar clienții trebuie să înțeleagă că ieftin și bun nu există!
Ca și modele lansate anul acesta, Răzvan Iancu, director de vânzări al Plusauto Opel, se mândrește cu noul Insignia și un nou SUV, Crossland X. Ne confirmă că urmează în curând și SUV-ul Opel Grandland X, despre care spune că e convins că va avea succes la fel ca și modelele lansate anul acesta.

Iată câteva dintre cele mai importante atuuri ale acestor modele:

Noul Insignia

• Performanțe de top în cadrul testelor de impact: Euro NCAP acordă noului Insignia punctajul maxim de 5 stele.
Noua capotă activă: mărește distanța față de componentele dure din compartimentul motorului.
• Frânarea automată de ugență: detectează pietonii și alte autovehicule.
• IntelliLux LED® Matrix
Faza lungă a modelului Insignia utilizează 32 de segmente cu LED-uri, de două ori mai multe decât în cazul modelului Astra. Numărul mai mare de segmente cu LED-uri permite adaptarea precisă a modului de iluminare la situația din trafic, asigurând o trecere mai rapidă și insesizabilă între diferitele modele de iluminare. Pentru îmbunătățirea vizibilității în curbe cu faza lungă activată, inginerii Opel au adăugat o funcție inovatoare de iluminare activă în viraje pentru farurile cu IntelliLux LED® Matrix ale noului Insignia. Nu în ultimul rând, un reflector LED dedicat, amplasat în cadrul modulului pentru faza scurtă, sporește iluminarea cu faza lungă activată pe o distanță de până la 400 m.
• Afișaj pe parbriz: informațiile referitoare la viteză, indicatoarele rutiere, viteza setată pentru limitatorul de viteză și tempomatul adaptiv, precum și instrucțiunile de navigație sunt proiectate pe parbriz. Șoferul are toate informațiile în câmpul său vizual, putându-se astfel concentra doar la situațiile din trafic.
Pentru prima dată la Opel, camera video de 360° constă din patru camere individuale amplasate pe fiecare parte a autovehiculului. Sistemul combinat asigură o perspectivă panoramică opțională, la 360 de grade, facilitând manevrele de parcare și cele efectuate la viteze reduse. Astfel, șoferul are totul în câmpul său vizual, pe ecranul IntelliLink de pe consola centrală.

Noul Crossland X, cel mai nou membru al mărcii Opel

IMG-20170922-WA0002

Agil si compact, deosebit de spațios și versatil, cu aspect modern de SUV în două culori – acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile noului Opel Crossland X care au convins deja peste 50.000 de clienți din toată Europa. Modelul a putut fi comandat de abia din martie, iar primele autovehicule Crossland X au ajuns la reprezentanțele Opel în luna august, iar prețul de pornire este de 12.500 euro cu TVA.

Un alt SUV mult așteptat de la Opel este Grandland X: designul atrăgător delimitează noul SUV de concurență.

După lansarea mondială de la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt (14-24 septembrie 2017), Opel Grandland X va intra pe o piață în creștere; pe parcursul a zece ani, între 2007 și 2017, cota SUV-urilor și crossoverelor a crescut de la șapte la 20 de procente dintre toate autovehiculele noi vândute în Europa. „Suntem încrezători că modelul Grandland X, robust și practic, va atinge punctele sensibile ale clienților noștri și va înregistra o creștere continuă în segmentul SUV-urilor și crossoverelor compacte. Ca și celelalte modele lansate anul acesta, Opel Grandland X aduce o serie de tehnologii unice în segmentul din care face parte“, afirmă Răzvan Iancu, director de vânzări al Plusauto Opel.
Un alt model Opel de succes este Astra, mașina anului 2016 în Europa, premiată și cu Green Mobility Trophy pentru „Cel mai economic autovehicul diesel 2017“.
Răzvan Iancu, director de vânzări al Plusauto Opel, mulțumește clienților pentru încrederea acordată și pentru deschiderea arătată față de un dealer nou, care reprezintă o marcă consacrată, dar care, totuși, este la început de drum!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS