Şcoala Postliceală Sanitară EDUNET, o şcoală recunoscută la nivelul comunităţii

Autori


Pornind de la realitatea că, în prezent, sistemul sanitar din România are nevoie de profesionişti, Şcoala Postliceală Sanitară EDUNET şi-a asumat misiunea de a forma de oameni de înaltă calificare în domeniul sănătate şi asistenţă pedagogică. Graţie unui corp profesoral de excepţie şi a unor dotări la cele mai ridicate standarde, elevii şcolii ştiu că pot dobândi competențe aliniate la standarde europene, şi, mai mult, vor fi capabili să se integreze pe piaţa naţională şi internaţională a muncii.
În acest sens, Şcoala Sanitară EDUNET asigură formarea elevilor în unităţi medicale din Europa şi familiarizarea lor cu sistemele de sănătate din Europa. Din 2014 şi până acum, în fiecare an elevii şcolii au participat la stagii de pregătire în Italia la Spitalul „Antonio Cardarella“, Campobasso şi la Spitalul „Fondazzione Padre Alberto Mileto“ din Vaso. Şcoala EDUNET deţine Carta Europeană VET, astfel că se asigură finanţarea şi în următorii ani a unor stagii de practică în Europa pentru 60 de elevi în fiecare an. Aceste stagii sunt extrem de importante, pentru că ele asigură punerea în practică a cunoștințelor asimilate la cursuri şi le oferă absolvenţilor o perspectivă de angajare la o instituţie din Occident. De aceea, Şcoala Sanitară EDUNET dezvoltă competenţele lingvistice ale elevilor, oferind cursuri gratuite de limbă germană, pentru ca absolvenţii să se poată angaja în unităţi sanitare din Germania. Mai mult, Şcoala Sanitară EDUNET oferă elevilor oportunitatea unor calificări complementare profesiei de asistent, prin cursuri de calificare în profesia de maseur şi îngrijirea persoanelor vâstnice.
Cei care doresc să afle mai multe informații pot accesa site-urile:
scoalasanitaraedunetcraiova.ro
scoalasanitarabailesti.wordpress.com
sau ne pot găsi pe facebook la adresele:
facebook.com/postlicealaedunet
facebook.com/ScoalaEdunet


Comenteaza acum

Alte stiri

19 iunie 2018

Dolj: 68,82 % au promovat Evaluarea Naţională

În Dolj procentul de promovare  la Evaluarea Națională este de 68,82/, iar 23 de elevi au obținut media 10. Elevii de 10 sunt din 11 unități școlare. Două şcoli din Dolj au procent de promovare de 100%, respectiv școala gimnazială

Sumarul ediției de duminică, 24 iunie 2018

Top