24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

“Dotarea Adinvest SRL”

ADINVEST SRL, in calitate de beneficiar, implementeaza, incepand cu data de 28.07.2017, proiectul cu titlul “Dotarea Adinvest SRL”, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri. Astfel, la data de 28.07.2017, ADINVEST SRL a incheiat contractul de finantare nr. 181 din 28.07.2017, cod SMIS 103462, cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene in calitate de Autoritate de Management si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia in calitate de Organism Intermediar.
Obiectivul general proiectului il reprezinta dezvoltarea durabila a societatii ADINVEST SRL, prin diversificarea activitatii in domeniul publicitatii, imbunatatirea continua a bazei materiale detinute, cresterea competitivitatii resurselor umane si, implicit, sporirea performantelor sale financiare si de marketing. Principalele activitati prevazute in proiect constau in furnizarea de utilaje performante necesare in domeniul serviciilor de publicitate, servicii de consultanta si servicii de informare si publicitate a proiectului.
Realizarea investitiilor propuse va avea ca rezultat dezvoltarea atat a intreprinderii solicitante, prin imbunatatirea indicatorilor financiari si performantelor de marketing, dar si dezvoltarea economica a zonei, in acord cu standardele europene. Proiectul propus spre implementare vine in intampinarea unor necesitati locale si regionale pentru materiale publicitare adresate tuturor tipurilor de clienti. Un rezultat important al implementarii proiectului, il constituie crearea a 5 (cinci) noi locuri de munca permanente in cadrul societatii.
Contractul de finantare – “Dotarea Adinvest SRL” – are o durată de implementare de 30 luni si o valoare totală 979.545,39 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile acordate este de 660.000,00 lei, reprezentând 80,28% din valoarea eligibilă a proiectului.

Date de contact:

Persoana de contact: CONSTANTIN-ALEXANDRU PROTEASA, Administrator

Tel.: 0742022297

Fax: 0350806437

e-mail: [email protected]

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS