16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajColegiul Universitar Spiru Haret Craiova, oportunități în domeniul Sanitar: Construiește-ți drumul spre performanță!

Colegiul Universitar Spiru Haret Craiova, oportunități în domeniul Sanitar: Construiește-ți drumul spre performanță!

“În numele Vieţii şi al Onoarei, jur să îmi exercit profesia cu demnitate, să respect fiinţa umană şi drepturile sale şi să păstrez secretul profesional.” Acesta este un fragment din jurământul profesional al asistentului medical. Dacă vrei să îți asumi jurământul și să-ți construiești o carieră în domeniul medical, Colegiul Universitar Spiru Haret îți oferă această oportunitate.

Instituția de învățământ, cu sediul în Craiova organizează admitere în domeniul Sanitar până în data de 15 septembrie.
Cei ce vor alege să studieze în cadrul colegiului vor avea acces la unele dintre cele mai atractive și căutate profesii atât la nivel național, cât și la nivel european.

Specializările din cadrul domeniului Sanitar, asistent medical generalist și asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare, au o durată de 3 ani (învățământ cu frecvență). Colegiul Universitar Spiru Haret pune la dispoziția celor interesați 120 locuri.

domeniul_sanitar-page-001

Aici, cursanții vor avea parte de o pregătire educațională la standarde ridicate, fiind îndrumați în permanență de profesorii ce vor împărtăși cu entuziasm din vasta lor experiență. Pe parcursul anilor de studii, aceștia vor învăța că un bun profesionist trebuie să își dezvolte abilități precum: rigurozitate, empatie, echilibru emoţional, muncă în echipă, dedicare, discurs convingător etc. În acest context, cursanții își vor consolida abilitățile amintite mai sus și își vor foma noi competențe prin participarea la workshop-uri, seminarii, internship-uri sau stagii de practică.

Ulterior, ca urmare a obținerii calificării profesionale, cursanții vor putea profesa în spitale, policlinici, dispensare locale, cabinete medicale particulare/individuale, stațiuni balneoclimaterice, baze de tratament și recuperare etc.
Profesia de asistent medical este una dintre cele mai căutate la nivel mondial, iar specialiștii apreciază că va înregistra o creștere pozitivă până în anul 2020. Avantajul cursanților este acela că își pot construi o carieră europeană, putând opta să profeseze în orice stat membru.
Diploma obținută la finalul anilor de studii este recunoscută la nivelul Uniunii Europene prin directiva 2005/36/CE.

De ce să alegi Colegiul Universitar Spiru Haret?

Calitatea în educație și performanța pe piața muncii reprezintă factori decisivi în cadrul Colegiului Universitar Spiru Haret, care acordă o atenție deosebită deprinderii competențelor și abilităților necesare unui profesionist în domeniul medical.

În acest context, în cazul domeniului Sanitar, colegiul dezvoltă în permanență parteneriate cu instituţii naţionale de medicină, centre medicale şi spitale clinice.

Spitalul Regional de Urgență nr. 1 și Spitalul Filantropia nr. 2 sunt instituțiile în cadrul cărora cursanții domeniul Sanitar pot învăța meserie de la medici de prestigiu.
Dacă ai decis că drumul tău profesional este legat de domeniul sanitar, înscrie-te la sediul din Craiova și află mai multe informații de pe site http://www.sanitara.spiruharet.ro/ sau pagina de facebook https://www.facebook.com/SanitaraSpiruHaret/.  De asemenea, ne poți trimite un email la adresa [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS