6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajȘtiința este de acord cu apa alcalină

Știința este de acord cu apa alcalină

Milioane de doctori recomandă apa alcalină ca un stil de viață și susțin că aciditatea sau stresul oxidativ este cheia pentru cele mai multe boli autoimune. Mai mult de 5.000 de referințe bibliografice din lucrări științifice, medici și furnizori de asistență medicală spun că apa structurată funcționează semnificativ sau poate chiar vindeca boli. Iată câteva dintre opiniile acestor medici.

Dr. Gabriel Cousens: „Ionizarea apei ar putea fi una dintre cele mai importante descoperiri în domeniul sănătății din epoca noastră. Cercetătorii japonezi și americani din spitale au descoperit că apa ionizată este utilă pentru tratamentul cancerului, diabetului, problemelor intestinale, problemelor hepatice și altor boli cronice. Apa ionizată alcalinizată are proprietăţi asemănătoare cu ale apei de izvor de munte de mare altitudine şi poate juca un rol important în inversarea rezultatelor degenerative ale unui sistem acid. Acesta este un progres revoluționar în materie de sănătate. Când creați un pH sănătos în corpul dumneavoastră, creați un corp mult mai rezistent la boli. O persoană alcalinizată corect optimizează toate funcțiile mentale și fizice“.
Dr. Stefan Kuprowsky: „Reziduurile acide se acumulează în organism sub formă de colesterol, calculi biliari, pietre la rinichi, placă arterială, urați, fosfați și sulfați. Aceste reziduuri acide sunt cauza directă a îmbătrânirii premature și debutul bolilor cronice. Eu cred că cea mai bună apă este apa alcalină folosind ionizatorul de apă“.
Felicia Drury Kliment: „După ani de experimente cu sute de clienți care au consumat apă alcalină restructurată, părerea mea este că această tehnologie va schimba modul în care toți furnizorii de servicii medicale și publicul vor aborda sănătatea lor în anii următori. Sugestia mea este de a bea apă alcalină restructurată ori de câte ori este posibil“.
Dr. Howard Hay: „Pneumonia, eripizelul, febra tifoidă, gripa, artrita acută, colita, febra fânului, toate se diminuează atunci când organismul este destul de detoxifiat și dieta corectată astfel încât să oprească această formare excesivă a produselor finale acide. Punctul final de toleranță la toxine a fost mijlocul prin care organismul a căutat să descarce această masă nedorită. Dacă sângele se dezvoltă într-o stare mai acidă, atunci aceste deșeuri în exces acid trebuie depozitate undeva în organism. Dacă acest proces nesănătos continuă an după an, aceste zone cresc în mod constant în aciditate, iar celulele lor încep să moară. Alte celule din zona afectată pot supraviețui devenind anormale, acestea fiind numite maligne. Celulele maligne nu pot răspunde la comenzile creierului. Ele suferă o diviziune celulară, care este în afara controlului. Acesta este începutul cancerului“.
Ionizatorul de apă alcalină PH WATER furnizează apă alcalină în casele proprii. Acesta se conectează la robinet și separă apa în fracțiuni alcaline și acide, folosind un proces cunoscut sub numele de electroliză. Apa alcalină are un pH între 8,5-9,5 și este soluția practică, ideală, prin care celulele corpului primesc oxigen și sunt curățate de toxine și deșeuri ce conduc la aciditatea în organism, în acest fel fiind stopate apariția, dezvoltarea cancerului și bolilor. În corpul uman, pH-ul este critic, în special cel al sângelui. Limitele în care pH-ul sângelui este considerat normal sunt între 7,35 și 7,45, adică uşor alcalin, și o ieșire din aceste valori ar conduce rapid la comă și apoi deces. PH-ul sângelui este un indicator direct, care arată cât oxigen este disponibil pentru celule, deci un pH ridicat aduce mai mult oxigen celulelor.
Exemplu : Sângele la un pH de 7,45 conține cu 65% mai mult oxigen decât pH-ul de 7,3.
În general, starea de boală este asociată cu acizii, starea de sănătate cu bazele și mineralele alcaline.
Ionizatoarele PH WATER produc apă cu pH între 2,5-11,5, aceasta fiind folosită și pentru gătit, curățenie, sterilizare, apă pentru bebeluși, scoaterea toxinelor și pesticidelor din alimente, ca tonic și aftershave, pentru prevenirea și tratarea bolilor degenerative, tratarea rănilor, eczemelor, escarelor, arsurilor solare, psoriazisului etc.
În perioada 24 iulie – 7 august iulie, PH Water oferă gratuit apă alcalină ionizată. Se acordă GRATUIT 2 litri pe zi (se fac programări).
Informații și detalii la numerele de telefon 0753.407.408/0729.212.861.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS