Nicolae Neagu, director HELLA Craiova: Drumul succesului este asemenea ascensiunii pe Everest

Autori


Viziune, încredere, puterea de a merge mai departe. Într-un singur cuvânt: performanță. Așa se poate descrie povestea companiei HELLA, una dintre mărcile emblematice în sectorul automotive, recunoscută pe plan internațional și cu o istorie care se întinde pe o perioadă de peste un secol.

Prezentă și în România, compania HELLA a marcat pe 7 iulie un moment important în povestea sa și a aniversat zece ani de activitate în Craiova. Evenimentul s-a defășurat printr-o serie de acțiuni construite în jurul celei mai importante resurse a companiei, cea umană. După cum declara Nicolae Neagu, directorul HELLA Technical Center Craiova, resursa umană este cel mai important capital, în special când vine vorba despre industria bazată pe tehnologie. „Hella este o poveste despre tehnologie, dar este mai mult o poveste despre oameni, pentru că oamenii creează tehnologia. Suntem aici pentru a ne uita în trecut să vedem unde am fost, unde suntem, dar şi pentru a ne uita mai mult în viitor, pentru că, de fapt, noi lucrăm pentru viitor. Noi suntem o firmă de automotive şi ceea ce facem noi acum se va vedea pe maşinile care vor circula pe stradă peste doi-trei ani“, a adăugat Nicolae Neagu. Orientarea în permanenţă spre viitor a fost unul dintre atuurile firmei în cei zece ani de activitate în Craiova.
„Aniversăm astăzi zece ani de activitate în Craiova și, privind în urmă, pot spune cu mândrie că drumul nostru se aseamănă cu ascensiunea pe Muntele Everest. Am avut perioade în care am luat în piept condiții deloc ușoare, perioade de acomodare, de ascensiune clară, în care nimic nu a putut să ne stea în cale. Un lucru este cert, dacă am ajuns în punctul în care ne aflăm astăzi, acest fapt se datorează puterii de a rămâne uniți. Ne cunoaștem bine țelul, știm unde vrem să ajungem, și anume să construim împreună viitorul“, a declarat Nicolae Neagu.
Aniversarea celor zece ani de activitate HELLA România în Craiova a fost sărbătorită de angajați, care au contribuit la performanța companiei încă din prima zi, dar și de colegi ai acestora intrați în familia HELLA de doar câteva zile. Evenimentul aniversar a fost deschis de Nicolae Neagu, care, după ce a trecut în revistă realizările acestei perioade, a amintit și de provocările viitoare ale industriei de automotive. El a menționat astfel mașinile electrice, conducerea autonomă sau conectivitatea și a adăugat că aceste provocări sunt deopotrivă și ale celor peste 260 de actuali angajați HELLA Craiova, precum și ale celor care se vor alătura. O surpriză plăcută a fost prezentarea proiectului noului sediu în care HELLA Technical Center Craiova își va desfășura activitatea din primăvara anului 2018.
Păstrând tradiția aniversărilor, angajații cu o vechime de peste cinci ani în companie au fost premiați și aplaudați pentru performanțele lor. În felul acesta, compania HELLA și-a reconfirmat aprecierea pentru eforturile angajaților și a onorat fidelitatea acestora. La rândul lor, angajații și-au amintit cu emoții primele experiențe trăite în familia HELLA.
„Cu siguranță, cea mai puternică amintire este primul team building la care am participat în cadru Hella. A fost o experiență pe care nu o mai trăisem și mi-a demonstrat că există cu adevărat joburi care îți oferă perspective inedite și oportunități reale. Cred că tot ce am făcut noi în acești ani a fost un pionierat la nivel de Craiova și mă consider norocos că am luat parte la această poveste de succes“, a spus Dragos Șurlea, program manager HELLA Technical Center Craiova.
Compania HELLA România face parte din grupul german HELLA, unul dintre cei mai importanți furnizori la nivel global pentru industria automotive. HELLA produce tehnologie și oferă soluții pentru industria auto și deține una dintre cele mai mari organizații aftermarket din lume, pentru piese și accesorii auto.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 22 ianuarie 2018

Interviu

» Directoarea CJP Dolj, Daniela Licu: „Au fost reclaculate 150.000 de dosare de pensie”

Publireportaj

» Lansarea proiectului cu titlul “Îmbunătăţirea competitivităţii ALEX GEOCAD S.R.L. prin achiziţionarea unor echipamente inovatoare”
» Aveam dureri groaznice de genunchi. Aceste probleme au dispărut cu Genacol

Local

» Vâlcean reţinut după ce şi-a agresat fosta soţie
» Peste 4.700 de şomeri au fost încadraţi în muncă în 2017
» Evenimente-maraton la Slatina
» Patru dintr-o lovitură, la Severin

Dolj

» Doljul, pe primul loc la ajutoare sociale
» Gunoaie aruncate la întâmplare pe străzile Craiovei
» Premierul propus al României, nuntă de trei zile și trei nopți la Giurgița
» Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu: „Viorica Dăncilă, cel mai slab candidat de prim-ministru“
» Întreruperi energie electrică de mâine
» De ce aştepţi o jumătate de oră să vină apa caldă la robinet
» Părinții de la Școala „Sfântul Mina“: „Este focar de hepatită și ne cheamă copiii la clasă“
» Arestat pentru incendierea unui VW Passat
» Tată şi fetiță, loviţi pe zebră
» Tânăr rănit într-un accident pe bulevardul 1 Mai

Gorj

» Gunoaie din alte localitaţi, la Târgu Jiu
» Bărbat mort într-un incendiu în Gorj
» Sabin Cornoiu reprezintă România la un congres internaţional de salvare montană

Sport

» Alb-albaștrii s-au impus în fața Lechiei Gdansk. S-a accidentat Băluță
» Victorii de trei puncte pentru echipele craiovene de volei
» Handbalistele de la SCM, învinse în Rusia
» Toma: În meciul cu Pitești, diferența o poate face publicul

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top