16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCofetăria Minerva aduce aerul parizian în inima Craiovei

Cofetăria Minerva aduce aerul parizian în inima Craiovei

De câteva luni încoace, una dintre cele mai frumoase clădiri ale orașului este animată de un suflu nou, de un „joie de vivre“ parizian, emanat de cofetăria Minerva. Adăpostită din această primăvară în superba clădire din centrul Craiovei, cofetăria revigorează frumusețea clasică prin designul său deosebit, în stil maur, și ispitește orice iubitor al dulciurilor prin prăjiturile inovative, speciale prin arome și aspect, pe care craiovenii au șansa să le găsească aici.

O vizită la cofetăria Minerva se poate dovedi mai mult decât o simplă ieșire în oraș, căci atmosfera locului este cu totul specială și te cucerește cu fiecare detaliu, de la pereți și tavan, mobilier și podea, până la uniformele elegante ale celor care așteaptă să te servească, muzica clasică pe care deseori ai ocazia să o auzi și culminând cu vitrina cu deserturi care par, mai degrabă, mici bijuterii. Fie că vorbim de mousse-uri de ciocolată belgiană sau combinații delicate cu fructe, oferta deserturilor este extrem de variată și, cu siguranță, va face orice alegere dificilă, deși iubitorii de ciocolată ar putea începe cu gustul intens al unei prăjituri Raf­finato sau cu textura cremoasă și fină a unei Costa Rica. Iar în plină vară, vă puteți răcori cu un cocktail aromat la terasă, alături de un profiterol.
Cofetăria Minerva este mai mult decât o simplă cofetărie. Este, de fapt, un loc dedicat rafinamentului, care ne învață că putem savura, alături de o cafea Gourmand sau o prăjitură, frumusețea lucrurilor care ne înconjoară.
Pentru mai multe infor­mații și fotografii, puteți vizita și pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MinervaCofetarie/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS