8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAnvelopele agricole și industriale Tatko, ideale pentru solicitări extreme

Anvelopele agricole și industriale Tatko, ideale pentru solicitări extreme

Tatko este cea mai nouă marcă de anvelope agricole și industriale din România, importată în aprilie 2017 de CAR Group – companie care deține cel mai mare depozit de anvelope din nord-vestul țării. Zeci de agricultori din toată țara s-au bucurat deja de calitatea acestor cauciucuri care se remarcă printr-o rezistență sporită la solicitările extreme, ceea ce le face potrivite chiar și pentru lucrul în pădure.

„Este bun cauciucul Tatko ca și calitate. Are crampoanele mai mari, față de ce aveam eu pe tractor. Aveam Danubiana de 15 ani, cu 8 pliuri. Tatko pe care l-am luat are 12 pliuri. Sunt mulțumit. Mai strângem ceva bănuți și o să-i luăm și perechea. Tot din asta și tot de la dumneavoastră, nu din altă parte! Am fost plăcut surprins și de cadou”, confirmă Narcis Valentin, un agricultor din Focșani, jud. Vrancea.


O caracteristică specială a cauciucurilor Tatko o constituie cramponul mai lat și mai înalt, ceea ce le face mult mai rezistente. De aici vine și sloganul adoptat de Tatko România — Rezistență în mișcare! „Anvelopele Tatko au cramponul vizibil mai pronunțat și mai lat față de alte anvelope diagonale de aceeași mărime vândute în țara noastră. Asta înseamnă că se uzeză mai greu și, deci, au o durată de viață mai mare față de alte cauciucuri din aceeași categorie. În plus, cauciucurile Tatko au carcasa mai solidă decât a altor anvelope de pe piață. Iar talonul lor are o rezistență sporită la solicitări extreme, făcându-l potrivit pentru lucrul în pădure și pe teren accidentat”, explică Traian Niculescu, CEO CAR Group.
Convinși de performanțele acestor noi anvelope produse în Turcia, CAR Group a mărit miza și în domeniul serviciilor, oferind agricultorilor și șoferilor de utilaje industriale care aleg anvelopele Tatko cele mai generoase garanții. „La orice cauciuc Tatko comandat, clienții noștri primesc transport gratuit și garanție de satisfacție 30 de zile, pentru a monta anvelopele și a se convinge că au luat cea mai bună decizie. Și pentru că suntem siguri de performanța acestui brand, oferim clienților Tatko 3 ani garanție (cu 30% mai mult decât pentru orice alt cauciuc din țară). În tot acest timp, orice eveniment neplăcut ar întâlni, șoferii de utilaje agricole sau industriale primesc un alt cauciuc la schimb sau banii înapoi în 48 de ore. Livrarea rapidă în orice colț al țării este un alt beneficiu pe care-l oferim clienților noștri”, arată Călin Achim, CEO CAR Group.

În concluzie, piața anvelopelor agricole, industriale și de camion din România s-a îmbogățit odată cu aducerea brandului Tatko. Iar garanția extinsă pe care o oferă CAR Group pentru această marcă de cauciucuri este în avantajul șoferilor de utilaje grele din România, care au nevoie de roți rezistente la solicitări extreme, cum sunt cele de pe drumurile forestiere sau din carierele de piatră. Intră și tu pe www.cargroup.ro și comandă cele mai rezistente anvelope agricole și industriale din România!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS