10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLiceul Teoretic „Tudor Arghezi”- ofertă educaţională clasa a IX-a

Liceul Teoretic „Tudor Arghezi”- ofertă educaţională clasa a IX-a


Examenele pentru Evaluarea Naţională s-au terminat, iar următorul pas este înscrierea la liceu. Unii dintre elevi ştiu deja unde vor să studieze. Şi-au ales profilul şi specializarea. Pentru cei care nu s-au hotărât încă, liceele din Craiova au pregătit oferta educaţională pentru anul şcolar 2017-2018. Specializările Liceului Teoretic „Tudor Arghezi” sunt: filologie, ştiinţe sociale şi ştiinţe ale naturii.
„Pentru clasa a IX-a avem la profilul uman trei clase. Două la specializarea filologie, cu 56 de locuri şi o clasă la specializarea ştiinţe sociale, cu 28 de locuri.Cei interesaţi să studieze la profilul real, specializarea Ştiinţe ale naturii trebuie să ştie că avem 28 de locuri disponibile”, a spus Lucian Săndoi, directorul liceului Tudor Arghezi.
Pentru admitere, notele obţinute la evaluarea naţională contează în proporţie de 80%, iar media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a are o pondere de 20%.
Pentru mai multe detalii despre oferta educaţională a Liceului Teoretic „Tudor Arghezi” sunaţi la numărul de telefon: 0251433227 sau trimiteţi e-mail la adresa: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS