8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj„Biblioteca din vacanță“ – Ediția a IX-a

„Biblioteca din vacanță“ – Ediția a IX-a

De nouă ani, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ organizează cursuri gratuite pentru elevi, în cadrul proiectului „Biblioteca din vacanță“. Anul acesta, înscrierile se fac în intervalul 26-30 iunie, între orele 8.30 – 16.30, la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Alexandru și Aristia Aman“, strada M. Kogălniceanu, nr. 9 sau la numerele de telefon 0251.532.267 și 0351.441.809, interior 104. Numărul locurilor disponibile este limitat.
În perioada 3 iulie-31 august, la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ se vor desfășura, săptămânal, o serie de ateliere și cursuri educative, structurate pe două categorii de vârstă. Pentru clasele I-IV, în cadrul Secției pentru Copii și Tineret – Ludotecă se vor desfășura ateliere de: limba engleză, limba spaniolă, origami, hand-made, respectiv dans. Elevilor mai mari, de clasele V-VIII, le sunt rezervate cursurile: „Micul Jurnalist“, „Public Speaking“, limba spaniolă și teatru.
Programul „Biblioteca din vacanță“ este alternativa inedită pe care o propune Biblioteca „Aman“ pentru petrecerea timpului liber în sezonul estival.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS