De ce firmele au nevoie de un website?

Autori


Agenția de publicitate Pion Media din Craiova continuă campania de educare privind importanța strategiilor și elementelor de marketing. În acest material, reprezentanții Pion Media vorbesc despre importanța creării  unui website propriu fiecărei companii.

Website-ul – formă de comunicare

Orice firmă, indiferent de domeniul de activitate, profil sau număr de angajați are nevoie de un website, rolul acestuia fiind mai important decât s-ar crede. În primul rând, o pagină web, prin conținutul său, reprezintă o formă de comunicare de la agentul economic către cumpărători sau potențiali clienți. Astfel, o persoană poate folosi spațiul pe care îl are la dispoziție pe un site pentru a posta informații folositoare despre produsele, serviciile și ofertele pe care le pune la dispoziția clienților. Totodată, platforma web poate fi oricând transformată într-un magazin virtual, comerțul online fiind o alternativă tot mai populară și în România.

Website-ul – formă de promovare

Site-ul web este asemenea unui C.V. Persoana care se ocupă de administrarea lui poate posta informații referitoare la activiatea companiei, cum ar fi detalii legate proiectele în care compania este implicată sau pe care le susține, evenimentele la care reprezentanții firmei iau parte, deciziile importante luate în cadrul ședințelor și conferințelor și lista poate continua. Însă pentru a se crea o imagine pozitivă, site-ul trebuie să conțină informații originale, structurate într-o manieră atractivă și ușor de înțeles. Tocmai de aceea, mare parte din firmele moderne angajează specialiști care să se ocupe de acest lucru.

Website-ul – sursă de informare

În ultima vreme, oamenii petrec tot mai mult timp online, căutând informațiile de care au nevoie, făcând cumpărături sau căutând modalități de relaxare și petrecere a timpului liber. Tocmai de aceea, atunci când au nevoie de o informație privind un anumit serviciu sau atunci când caută detaliile de contact ale unei firme, metoda cea mai ușoară de a le găsi este prin intermediul Internetului. Firmele care dețin un website bine pus la punct sunt adesea preferate, deoarece ele se bucură de o mai mare credibilitate. Mai mult decât atât, orice companie care își caută un partener de încredere va realiza mai întâi o cercetare online. Iar website-ul este adesea un criteriu de selecție.

Pe de altă parte, există și agenți economici care consideră că o pagină de business pe o rețea de socializare, precum Facebook, este suficient pentru a putea comunica mai ușor cu clienții sau potențialii clienți. Însă, acest lucru nu este adevărat. Pe site-urile de socializare nu vor putea fi stocate niciodată la fel de multe informații ca pe un website.

Mai multe detalii despre crearea unui site, dar și despre serviciile oferite de agenția de publicitate Pion Media găsiți la adresa: Str. Brazda lui Novac, Nr. 101, Bl. 29 IVB1, parter sau online accesând www.pionmedia.ro. Totodată, agenția poate fi contactată  la numărul de telefon 0743.321.091 sau prin e-mail la contact@pionmedia.ro.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 ianuarie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Este o perioadă în care este de aşteptat să nu fiţi tot timpul pe aceeaşi lungime de undă cu rudele apropiate, în special cu copiii, ceea ce vă va îngrijora profund. Nu este nevoie să faceţi eforturi disperate pentru

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Actualitate

» Craiovean reținut pentru că a incendiat un autotursim
» PATRU ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Doi morţi şi niciun vinovat.
» Zeci de protestatari, în marş prin Bucureşti
» CExN al PSD decide luni componenţa Guvernului Dăncilă. Ce nume noi sunt vehiculate
» Accident cu cinci victime în Severin
» Ministrul Mediului, despre poluare: Responsabilitatea calităţii aerului le revine primarilor/ Comisia Europeană a convocat România şi alte opt state din cauza poluării
» Ploi, lapoviţă şi ninsoare în sudul şi sud-estul ţării, inclusiv în Bucureşti, sâmbătă şi duminică
» IGPR: 94 sancţiuni contravenţionale aplicate taximetriştilor din zona aeroporturilor
» Zeci de clujeni au plecat la protestul de la Bucureşti cu maşini personale, cu trenul sau avionul
» Slatina în sărbătoare, la 650 ani de atestare documentară
» Informare METEO | Avertizare de ninsori în weekend pentru toată ţara
» Guvernul Statelor Unite a intrat în BLOCAJ | Mai multe agenţii federale vor fi închise, sute de mii de angajaţi din administraţie fiind afectaţi
» Fabrică de haine contrafăcute, depistată în Sectorul 2 al Capitalei. Articolele, comercializate în mai multe centre comerciale din Bucureşti, dar şi online
» Circulaţie în condiţii de ploaie pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti/ Avertismentul INFOTRAFIC
» Risc mare de producere a avalanşelor/ Strat de zăpadă de peste 160 de centimetri la Bâlea Lac
» Condiții meteorologice severe în Polonia
» Plouă pe A1, A2 şi pe Valea Oltului, iar pe Valea prahovei ninge

Sport

» Volei (f): Craiovencele, la prima victorie în acest sezon
» Tenis – Australian Open:Sorana Cârstea, în optimi la dublu
» Fotbal / Răzvan Popa, luat la întrebări de suporterii craioveni
» Tenis – Australian Open: Naomi Osaka, adversara Simonei Halep în optimi
» Ana Bogdan, eliminată de Australian Open
» Simona Halep, în optimi la Australian Open, după un meci dramatic

Top