6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajȘase ani de evoluție continuă pentru MHS Motors, dealer BMW

Șase ani de evoluție continuă pentru MHS Motors, dealer BMW

MHS MOTORS, companie prezentă pe piața craioveană din 2010, este unul dintre dealerii auto locali în plină dezvoltare. Parte din Automobile Bavaria Group, ce reprezintă aproximativ 70% din piața auto BMW din România prin cei 12 dealeri la nivel național, dar și patru dealeri din afara țării, Automobile Bavaria este și unicul dealer Rolls-Royce pe o rază de aproximativ 1.200 de kilometri în regiune. MHS MOTROS a cunoscut, în cei peste șase ani de activitate, o creștere continuă a serviciilor oferite clienților și a calității acestora. „Ne mândrim atât cu realizarea unui centru de vânzări auto BMW rulate prin BavariaUsedCars, cât și a unei game complete de servicii post-vânzare ce cuprind reparații mecanice, tinichigerie și vopsitorie la cele mai înalte standarde. În plus, oferim și servicii de decontare a dosarelor de daună cu majoritatea companiilor de asigurări“, spune Gabriel Ciucă, reprezentant MHS Motors. În 2016, MHS Motors a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 35%, iar în acest an își propune să se poziționeze pe același trend, cu o creștere de 20% a numărului de unități vândute, în ciuda unei instabilități a pieței auto în această perioadă și a influenței negative a taxei de înmatriculare. Cheia este, spune echipa MHS, deschiderea față de cerințele clientului și adaptarea în încercarea de a te ridica la așteptările acestuia.
„2016 a fost un an cu multe realizări. Una dintre cele mai plăcute experiențe a fost organizarea evenimentului de tip «Porțile Deschise», dar ne-a rămas în minte și o serată de cocktail alături de clienții marcanți ai companiei, un eveniment inedit pentru o reprezentanță auto din Craiova“, adaugă reprezentantul MHS Motors, care spune că menținerea pe o piață dificilă, cum este cea auto, se datorează lucrului constant pentru a asigura calitatea serviciilor, campaniilor promoționale adaptate sezonului, ofertei de autoturisme cu istoric transparent și garanție în cadrul programului de vânzări autoturisme rulate BavariaUsedCars, inclusiv pe platforma on-line BavariaUsedCars.com.
MHS MOTORS Craiova are ca misiune garantarea unor produse și servicii la cel mai înalt nivel, specifice unui segment auto din gama premium. Ne propunem să devenim un benchmark pe piața auto locală“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS