Șase ani de evoluție continuă pentru MHS Motors, dealer BMW

IMG_0498


MHS MOTORS, companie prezentă pe piața craioveană din 2010, este unul dintre dealerii auto locali în plină dezvoltare. Parte din Automobile Bavaria Group, ce reprezintă aproximativ 70% din piața auto BMW din România prin cei 12 dealeri la nivel național, dar și patru dealeri din afara țării, Automobile Bavaria este și unicul dealer Rolls-Royce pe o rază de aproximativ 1.200 de kilometri în regiune. MHS MOTROS a cunoscut, în cei peste șase ani de activitate, o creștere continuă a serviciilor oferite clienților și a calității acestora. „Ne mândrim atât cu realizarea unui centru de vânzări auto BMW rulate prin BavariaUsedCars, cât și a unei game complete de servicii post-vânzare ce cuprind reparații mecanice, tinichigerie și vopsitorie la cele mai înalte standarde. În plus, oferim și servicii de decontare a dosarelor de daună cu majoritatea companiilor de asigurări“, spune Gabriel Ciucă, reprezentant MHS Motors. În 2016, MHS Motors a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 35%, iar în acest an își propune să se poziționeze pe același trend, cu o creștere de 20% a numărului de unități vândute, în ciuda unei instabilități a pieței auto în această perioadă și a influenței negative a taxei de înmatriculare. Cheia este, spune echipa MHS, deschiderea față de cerințele clientului și adaptarea în încercarea de a te ridica la așteptările acestuia.
„2016 a fost un an cu multe realizări. Una dintre cele mai plăcute experiențe a fost organizarea evenimentului de tip «Porțile Deschise», dar ne-a rămas în minte și o serată de cocktail alături de clienții marcanți ai companiei, un eveniment inedit pentru o reprezentanță auto din Craiova“, adaugă reprezentantul MHS Motors, care spune că menținerea pe o piață dificilă, cum este cea auto, se datorează lucrului constant pentru a asigura calitatea serviciilor, campaniilor promoționale adaptate sezonului, ofertei de autoturisme cu istoric transparent și garanție în cadrul programului de vânzări autoturisme rulate BavariaUsedCars, inclusiv pe platforma on-line BavariaUsedCars.com.
MHS MOTORS Craiova are ca misiune garantarea unor produse și servicii la cel mai înalt nivel, specifice unui segment auto din gama premium. Ne propunem să devenim un benchmark pe piața auto locală“.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 18 octombrie 2017

Actualitate

» Ecaterina Andronescu, audiată la DNA
» Actriţa Olga Tudorache a murit
» PRO sau CONTRA desființării repartitoarelor de căldură din apartamente?

Publireportaj

» Melinești, prima oprire a caravanei USR împotriva abandonului școlar
» TU CE ADEZIVI ȘI CHITURI FOLOSEȘTI PENTRU RENOVAREA LOCUINȚEI? Sika recomandă gama Sika Ceram!
» Da! Diabetul se poate trata!

Local

» Drumarii olteni, pregătiți de iarnă

Dolj

» Proiectarea ține în loc modernizarea Cantonamentului din Luncă
» Stadionul din Craiova, inaugurat printr-un spectacol grandios
» Paradoxul investiției de 20 de milioane de euro a Primăriei Craiova: Water Park-ul – pustiu și fără mâncare și apă pentru clienți
» Patru case jefuite într-o noapte la Malu Mare
» Trei ani și zece luni de închisoare pentru uciderea a doi frați
» Întreruperi energie electrică de mâine
» DISPOZIŢIA NR. 1748 – PRIMARUL MUNICIPIULUI CRAIOVA

Gorj

» 20 de şcoli şi grădiniţe nu au apă curentă
» Cine va deszăpezi străzile din Rânca?

Vâlcea

» Percheziții în mai multe județe, printre care și Vâlcea, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare a banilor

Sport

» Trei „fluierași“ și patru asistenți au promovat la Liga a III-a
» CSM București – SCM Craiova, duelul echipelor neînvinse în Liga Florilor
» Craiova – Dinamo, derbi încins

Sanatate

» Vreau să fiu un copil sănătos! Oltenia are nevoie de spital (IV) – Președintele CAS Olt: „Un spital special pentru copii ar ajuta mult“

Educatie

» Managerii de școli, somați să nu mai pună automatele de cafea pe coridoare

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top