6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMercur Center împlinește un an și te sărbătorește pe tine

Mercur Center împlinește un an și te sărbătorește pe tine

Craiovenii sunt așteptați astăzi în Mercur Center, pentru a sărbători primul an alături de cel mai modern centru comercial din capitala Olteniei.

Cu ocazia aniversării unui an de la deschiderea sub noul brand, Mercur Center îi așteaptă pe craioveni cu zeci de premii, evenimente inedite, spectacole și concerte. Începând cu ora 12.00, pe parcursul întregii zile, puteți lua parte la o experiență aniversară memorabilă, sub sloganul “Împlinim un an, te sărbătorim pe tine!”.

Cei care vor efectua astăzi cumpărături în valoare de minimum 90 lei din Mercur Center pot participa instant la tombola cu zeci de premii substanțiale pentru întreaga familie: produse electrocasnice, bijuterii, vouchere cadou și nu numai.

La parterul centrului comercial, cei mici vor descoperi un tărâm al distracției, unde vor putea realiza cele mai inedite jucării și articole de petrecere: păpuși din ață colorată, moriști, vaporașe personalizate și vor fi premiați pentru îndemânarea lor. Activitățile copilăriei vor fi completate cu jocuri interactive și dansuri pe ritmuri cunoscute de cei mici, iar participarea lor va fi răsplătită cu zeci de surprize și premii.
Personajele preferate din desenele animate și animatorii pe picioroange își vor face apariția la Zona Copilăriei din Mercur Center, în această zi aniversară. Nu va lipsi nici Magicianul venit de departe și pregătit cu un spectacol interactiv de magie și iluzionism, pentru toate vârstele.
Surprizele pregătite cu ocazia aniversării primului an Mercur Center nu se opresc aici. După ora 18.00, vor urca pe scenă: Ilinca – reprezentanta României la Eurovision 2017, Amadeea Violin – supranumită “Îngerul și Demonul viorii” și Alina Eremia – una dintre cele mai iubite artiste din România, cu zeci de hituri pregătite pentru a fi fredonate de craioveni pe esplanada Mercur Center.

“Ne-am dorit, încă de la deschidere, să oferim experiențe unice de shopping craiovenilor și nu numai, un cadru modern pentru cumpărături și divertisment de calitate. Evenimentul de aniversare este o mare bucurie pentru noi, pe care o oferim clienților noștri. Cu această ocazie, le mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul pe parcursul primului an și îi invităm la sărbătoarea pe care le-o dedicăm lor. Astăzi putem spune că ne dorim să extindem și să diversificăm portofoliul de branduri premium și să continuăm dezvoltarea conceptelor unice de campaniii promoționale, pentru că atenția noastră este îndreptată către client și către așteptările sale.

Stilul de viață al craiovenilor este din ce în ce mai pretențios, motiv pentru care reiterăm promisiunea noastră de a le răsplăti fidelitatea și de a inova permanent experiența de shopping și entertainment”, a declarat Dumitru Răduț, director general Mercur S.A. Craiova.

Mercur Center s-a bucurat de o audiență mare, încă din prima zi de funcționare în noul concept, după lucrările de modernizare efectuate și după un amplu proces de rebranding.

De la inaugurare și până în prezent, Mercur Center a găzduit zeci de evenimente unice: de la concerte cu artiști consacrați, petreceri de shopping, ateliere de creație și evenimente artistice pentru copii, proiecte de responsabilitate socială, evenimente culturale și spectacole de amploare. Sute de mii de clienți au trecut pragul celui mai modern centru comercial din Craiova, în primul an de la inaugurare.

Oferta comercială Mercur Center cuprinde astăzi zeci de magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii și accesorii, cosmetice, jucării, electrocasnice, dispuse pe patru etaje, un etaj de restaurante cu vedere panoramică (Sky City Center), locuri de joacă, cinematograf multiplex, casino, sală fitness și supermarket.

Astăzi, la împlinirea primului an, Mercur Center te sărbătorește pe tine! E la modă să fii aici!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS