5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAdrian Prisnel: Craiova poate renaște prin cinste

Adrian Prisnel: Craiova poate renaște prin cinste

Destinul Craiovei este să fie un oraș liber de PSD, mândru, modern și prosper, în care copiii noștri au un viitor. Am încredere că acest destin îl putem împlini, poate chiar duminică, pe 11 iunie.

În Craiova sunt 77.000 de alegători anti-PSD. Atâția oameni au făcut posibilă victoria lui Klaus Iohannis împotriva lui Victor Ponta, victoria speranței într-o societate normală, împotriva aroganței, abuzului și nedreptății.
Acești alegători puteți fi chiar voi, cei care citiți acum aceste rânduri și care ați preferat să rămâneți acasă la alegerile pentru Primăria Craiovei. Puteți avea multe motive, dar unul dintre ele este, sigur, că nu mai credeți că PSD poate fi înfrânt. Furia voastră s-a transformat în tristețe, tristețea, poate, în indiferență.
Candidații opoziției nu au reușit să vă convingă că ei pot învinge PSD. Că orașul nostru își poate schimba direcția, așa cum s-a întâmplat la Cluj, la Timișoara, la Oradea, acolo unde copiii voștri pleacă în căutarea unor locuri de muncă. Candidații opoziției au abandonat lupta demult. Participă pentru ambiții personale sau pentru jocuri din interiorul propriilor partide.
Cumva, simțiți că alegerile nu au legătură cu voi și nici cu lupta împotriva unui PSD arogant și corupt care a sărăcit orașul. Dar PSD poate fi înfrînt la Craiova datorită vouă.
Cei care votează PSD nu-l iubesc, ci doar au nevoie de el. Slujbele sau afacerile lor depind de partid. Unii sunt atât de săraci încât țin cu dinții de un mic ajutor. Preferă să fie furați și mințiți pentru că le este teamă că vor pierde ceva. Se mulțumesc cu puțin și nu se mai gândesc la copiii sau la nepoții lor. Sunt oameni speriați și, trebuie să o spun, egoiști. Și de aceea PSD poate fi învins, pentru că nimeni nu crede în el.
Voi sunteți cei care au făcut alegeri curajoase în viețile voastre personale și profesionale, care au schimbat ceva în jur, atât cât s-a schimbat. Ați votat împotriva PSD, într-un oraș roșu, precum Craiova, viața voastră nu depinde de pomeni sau de partid. Ați vorbit despre abuzuri și nedreptăți. Unii dintre voi au ieșit în stradă. Și faceți asta nu doar pentru binele vostru. Când îndrepți ceva strâmb, ceea ai îndreptat este pentru toți. Sunteți generoși.
Închideți ochii și îmaginați-vă un oraș fără PSD, cu o primărie în slujba voastră, transparentă și prietenoasă, cu locuri de muncă bine plătite, pentru care nu trebuie să vă luptați cu o pilă sau vreun soț al nu știu cui, cu autobuze moderne care vin după orar, cu școli frumoase și sigure, cu spitale curate și dotate.
Anul trecut eram ca voi, mă gândeam cu cine să votez. Azi sunt în fața voastră,  un om cinstit. Nu sunt un orator și nici nu am aroganța să spun că știu tot. Am învățat mult, am muncit, am luptat ca mic antreprenor cu hoția, cu birocrația, cu incompetența. Am acumulat, ca și voi, multe frustrări și am decis să mă implic. Fac parte din USR, care are ca valori cinstea și competența. Am în spate o echipă de oameni recunoscuți pentru meritele lor profesionale care e gata să vină cu soluții pentru a aduce bani în acest oraș.
PSD poate fi învins și nu voi renunța la această luptă, niciodată. Pentru că știu că se poate.
Sunt un om cinstit și cred că Craiova poate renaște prin cinste.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România, executat de SC Media Sud Europa SA, CUI mandatar  2117029

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS