8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ișalnița, meriți mai mult!

Dragi prieteni din Ișalnița,

Mă adresez dumneavoastră cu puțin timp înainte de alegerile de duminică, 11 iunie, ca să vă spun, cu sinceritate, de ce cred că sunt potrivit pentru funcţia de primar şi ce am de gând să fac pentru localitatea noastră.

Înainte de toate, sunt tată!

Sunt tatăl a doi copii născuţi şi crescuţi în Işalniţa: Riana și Andrei. Ca şi altor părinţi, mi-e teamă ca într-o zi copiii mei să nu-mi spună ca nu-şi găsesc viitorul aici și să plece undeva în străinătate. Cu gândul la ei şi la toţi ceilalţi părinţi și copii, vreau să vă ofer cel mai bun program de dezvoltare al localității noastre, astfel încât copiii dumneavoastră și ai mei să rămână aici, lângă noi, clădindu-ne împreună o viață prosperă și liniștită.

Voi fi ferm cu politicienii de la Craiova!

Mă voi bate pentru Işalniţa şi nu voi permite politicienilor să se folosească de platforma fostului combinat Doljchim, aşa cum are trecut candidatul PSD de la Craiova în programul său. Pe platforma fostului combinat va fi construit un Parc Industrial care va aduce profit locuitorilor Işalniţei şi nimănui altcuiva!

Avem bani, se poate face!

După 11 iunie, în doar trei ani, bugetul Işalniţei va depăşi cu mult 100 de miliarde, prin atragerea de investitori serioși, atât români, cât și străini. Construcţia Parcului Industrial de pe platforma fostului combinat, Staţiunea de Cercetare în Legumicultură, Laboratorul Fitosanitar, Fabrica de Conserve şi toate celelalte investiţii pe care le vom face împreună în Işalniţa vor atrage ca un magnet investitorii români şi străini. Cu mine primar, aveți garanția că banii astfel câştigaţi vor fi folosiţi în mod deschis şi curat pentru creşterea nivelului dumneavoastră de trai.

În Işalniţa vor fi doar oameni bogaţi!

Cu bugetul astfel consolidat, vă voi ajuta să produceţi mai mult cu mai puţină muncă şi să vindeţi cu profit mai mare. Pentru asta, vom semna contracte de colaborare cu toate marile oraşe din vestul României, între care Sibiu, Timişoara, Oradea sau Cluj, dar și cu Craiova, Pitești sau Petroșani. Voi aduce standardele de viaţă din Işalniţa la un nivel rar întâlnit în România. În felul acesta, copiii noştri nu vor mai fi tentaţi niciodată să plece de lângă dumneavoastră, părinţii şi bunicii lor. Mai mult, Işalniţa va deveni o localitate în care se vine şi nimeni nu pleacă!

Cum voi face asta? Simplu! Urmând un plan de dezvoltare uşor de pus în practică şi care are corespondent în dezvoltarea altor localităţi, similare Işalniţei, dar situate în vestul României, „mai la deal“, așa cum se spune pe la noi.

Citiţi, vă rog, programul pe care îl propun şi veniţi la vot duminică, în data de 11 iunie, pentru a decide dacă şi dumneavoastră credeţi că Işalniţa merită mai mult!

Eu cred din toată inima că Işalniţa şi în primul rând dumneavoastră meritaţi mai mult, mult mai mult, aşa cum voi dovedi în fiecare zi în calitate de primar!
Cu prietenie,
Bogdan Munteanu
P.S. Programul intitulat „IȘALNIȚA, MERIȚI MAI MULT!“ îl puteți citi fie accesând pagina mea de facebook, Munteanu Bogdan, fie citind materialul care trebuie să ajungă în fiecare casă din Ișalnița. Mulțumesc și vă aștept la vot duminică, 11 iunie.
Ișalnița, meriți mai mult!

Executat de SC Media Sud Europa SA, comandat de PNL Dolj, CUI mandatar financiar 21170006

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS