21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLudovic Orban: „Pentru Mario Ovidiu Oprea pot să bag mâna în foc că este de o cinste ireproşabilă“

Ludovic Orban: „Pentru Mario Ovidiu Oprea pot să bag mâna în foc că este de o cinste ireproşabilă“

Liderul liberal Ludovic Orban a sosit la Craiova pentru a fi promotorul lui Mario Ovidiu Oprea, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Craiova. În aceeaşi zi, şi Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, s-a deplasat în Bănie pentru a-i convinge pe alegători că Mario Ovidiu Oprea este cea mai bună opţiune politică şi că pe 11 iunie merită votul de încredere. Atât Ludovic Orban, cât Raluca Turcan au participat la mai multe acţiuni liberale în Craiova pentru a sta de vorbă cu cetăţenii care s-au arătat extrem de primitori şi deschişi unui dialog civilizat.
Cei doi lideri de la centru au dat dovadă de simplitate şi implicare, ascultând toate opiniile locuitorilor întâlniţi şi pentru o zi au devenit mesagerii lui Mario Ovidiu Oprea, împărţind pliante cot la cot cu echipa de campanie. „Pentru Mario Ovidiu Oprea pot să bag mâna în foc că este un om cu caracter remarcabil, de o cinste şi de o corectitudine ireproşabile, care este în PNL din 1990, a stat alături de PNL şi la bine, şi la greu, a susţinut valorile liberale, iar toate funcţiile publice pe care le-a deţinut le-au girat cu extrem de multă seriozitate şi dedicaţie pentru cetăţean. Craiova are nevoie mai puţin de pacheţele date din banul public, Craiova are nevoie de investiţii serioase care să creeze o dezvoltare economică, oportunităţi pentru locuitori, pentru a putea avea locuri de muncă bine plătite, pentru a putea trăi la un nivel cât mai apropiat de cel european“, a declarat Ludovic Orban. Potrivit preşedintelui interimar al PNL, craiovenii ar trebui să îl voteze pe Oprea pentru că administraţiile liberale din ţară au atras investiţii, au creat locuri de muncă şi au redus rata şomajului şi birocraţia. „Mario Ovidiu Oprea, prin calitatea lui de lider al senatorilor PNL, a demonstrat că este un om care se apleacă în detaliu pe proiecte în interes public. Mario Oprea este un om harnic, un om care ştie cum să muncească temeinic şi sunt convinsă că va fi un primar pentru interesele cetăţenilor. Va deschide Primăria Craiova să lucreze cât mai mult cu craiovenii pentru investiţii reale, serioase, nu din cele care iau ochii, dar lasă craiovenii într-o sărăcie ce sfidează decenţa“, a susţinut Raluca Turcan la Craiova

Mario Ovidiu Oprea: „Este nevoie ca oamenii să nu mai bată la uşi închise!

În cadrul conferinţei de presă susţinute în formulă completă, Mario Ovidiu Oprea a argumentat de ce PSD nu trebuie să-şi adjudece un nou câştig. „Până astăzi, PSD Dolj, prin acest duo lipsit de valoare şi moralitate, nu a făcut decât să demonteze ideea de administraţie. Singurul lor scop constant a fost risipa bugetului, recompensarea angajaţilor incompetenţi şi includerea unor proiecte mari în portofoliul celor abandonate. Valoarea administrativă a Olguţei Vasilescu şi a lui Mihail Genoiu este dată de sintagma «2012-2017, sesizări fără răspunsuri», deși Craiova ocupă locul şase în topul oraşelor ca număr de solicitări primite din cele 258 înregistrate. Viteza de răspuns este zero, lăsând senzaţia că plătim o administraţie surdă şi mută. În zonele periferice ale oraşului, Genoiu va deveni persona non grata, din cauza minciunilor promise locuitorilor, mai multe decât pietrele de pe străzile care n-au văzut niciodată asfaltul. Sunt oameni care scriu că nu mai au energie să ceară nici măcar pavele. Vor condiţii minime să iasă afară din case după o ploaie, ori, domnilor, asta e Craiova reală a anului 2017, nu cea pozată şi photoshopată de PSD! Oamenii continuă să-şi actualizeze cererile şi acum după alte încercări de a deschide ochii acestor doi politicieni care coincid descrierii «vorbă lungă, mână largă, nas în vânt»“, a afirmat candidatul liberal.

Spargem binomul forţat Genoiu-Vasilescu

Soluţia propusă de Oprea este My Craiova, o aplicaţie care va fi pusă la dispoziţia cetăţenilor prin intermediul căreia ei vor putea transmite sesizările direct către primărie, scutind drumuri, nervi şi timp. Aplicația My Craiova va fi gratuită și va putea fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone. „Este nevoie ca oamenii să nu mai bată la uşi închise! Este nevoie ca Primăria Craiovei să nu funcţioneze conform unui program de linişte prelungit! Domnul Genoiu este preocupat să-şi anvelopeze funcţiile şi să-şi izoleze politic interesele. Acestui candidat care vine şi cerşeşte votul craiovenilor îi este totuna dacă, simbolic spus, bagă primăria în insolvenţă, aşa cum a făcut cu firmele sale. Alegătorii Craiovei îl recunosc după porecla „Candidatul faliment“, iar asta spune tot. Pe 11 iunie, trebuie să spargem binomul forţat Genoiu-Vasilescu şi administraţia spatelui întors! Ceea ce a făcut PSD la Primăria Craiovei nu se numeşte filantropie, ci iluzionism“, a adăugat Mario Oprea.

Comandat de PNL Dolj, executat de Media Sud Europa SA, CUI mandatar 21170006

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS