Trăiește bucuria copilăriei în familie !

Autori


În perioada 20 mai – 10 iunie Centrul Comercial Auchan Craioviţa a pregătit un program plin de activităţi creative și distractive dedicate întregii familii, pentru a sărbători bucuria copilăriei alături de toţi cei dragi!

Părinţii doresc din ce în ce mai mult să le ofere copiilor experienţe îmbogăţite, care servesc drept catalizatori pentru o dezvoltare cognitivă armonioasă. Astfel, Centrul comercial Auchan Craioviţa a creat o serie de activităţi care se concentrează pe timpul petrecut în familie într-un mod distractiv şi creativ, sub sloganul „Trăieşte bucuria copilăriei în familie!“.
În zilele de 3 şi 10 iunie, între orele 13.00 – 15.00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze împreună, să inventeze şi să construiască povești, să picteze şi să modeleze, să exploreze şi să interpreteze tot felul de roluri şi să lucreze împreună la diverse proiecte creative. Centrul comercial le pune la dispoziţie spaţiul, jocurile, atmosfera, dar mai ales buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.
Joi, 1 iunie, în ziua liberă dedicată distracţiei copiilor alături de părinţi, pregătim o serie de animaţii care vor culmina cu momentul special de la ora 12.00, spectacolul de teatru interactiv „Kids Mim Show“. Întreaga familie este implicată in povestea haioasă şi plină de energie a lui Mim şi Mimi.
De asemenea, în fiecare sâmbătă, între orele 11.00 – 13.00, bucuria este mai mare când momentele speciale ale familiei sunt imortalizate în fotografii. Vizitatorii centrului comercial sunt aşteptaţi să se bucure de o şedinţă foto dedicată familiei lor, realizată de un fotograf profesionist.
Sărbătoarea distracţiei în familie se regăseşte şi în forma unui cadou special, oferit de HappyTeam*, la cumpărături, în fiecare vineri – 2 şi 9 iunie, între orele 16.00 – 20.00. Clienţii vor fi surprinși cu „Kitul de joacă în familie“, care oferă întregii familii jocuri amuzante și inspiraţionale pentru a petrece timp de calitate împreună.

Pentru familiile iubitoare de tehnologie, am creat aplicaţia prin care strângi toată familia la joacă, pe structura celebrului joc 2048. Acestea se joacă, deblochează rând pe rând fiecare membru al familiei și sunt răsplătiţi cu un premiu pe care îl pot ridica în fiecare vineri din centrul comercial. Toţi cei care își ridică premiul intră în tombolă pentru a câștiga o vacanţă la Disneyland Paris.

Copilăria este lumea miracolului, a magiei și a descoperirilor, nu uitați să rămâneţi copii!


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 24 aprilie 2018

Top