Licitaţii în Construcții drumuri și poduri, pe portalul licitatia.roDe la începutul anului 2017, LICITAŢIA.RO a monitorizat 1.131 de licitaţii din domeniul „Construcții drumuri și poduri” şi 51 de licitaţii pentru „Infrastructură” . În judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt și Vâlcea a fost monitorizat un număr de 126 de licitaţii din aceste domenii.

În topul judeţelor cu cele mai multe licitaţii se află judeţul Vâlcea, cu 47 de achiziţii publice în domeniul de „Construcții drumuri și poduri”. Licitaţiile la care încă se mai pot depune ofertele pentru participare, sunt:
Dolj – Lucrări de reparaţie pentru ridicare restricţii de viteză pe (aparate de cale) Secţia L6 Craiova . Data licitaţiei este 20.07.2017.
Gorj – Reabilitare estacadă de cărbune – reparaţie linie 3 si 4 estacadă II Secţia Turceni – Data licitației este 03.07.2017.
Mehedinţi – Reabilitare B-dul Splai Mihai Viteazu – aşternere mixtură asfaltică, strat inferior de legătura – Data licitației este 06.06.2017.
Vâlcea – Servicii de proiectare –faza proiect tehnic- la obiectivul de investiţii “Refacere drumuri calamitate in comuna Zatreni”. Data licitatiei este 06.06.2017.

LICITAŢIA.RO monitorizează peste 500 de surse precum: SEAP, Monitorul Oficial, Bursa Română de Mărfuri, Licitaţiile cu Fonduri Europene, Presa Nationalş, paginile web ale primăriilor și instituţiilor publice, TED, Licitaţii Private etc. Clienții licitația.ro primesc alerte cu licitațiile selectate pe profiluri și domenii de activitate, în funcție de preferințele exprimate.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

25 septembrie 2017

Lucrări de întreţinere pe două drumuri din Vâlcea

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că astăzi se vor efectua lucrări de întreţinere pe două drumuri din judeţul Vâlcea, astfel: – Se vor face reparaţii cu mixtură asfaltică, între orele 8.00 – ...

Sumarul ediției de marţi, 26 septembrie 2017

Top