„Euphoria” evenimentelor perfecte

bosquito (1)


Evenimente perfecte, cu atmosferă memorabilă, bun gust, preparate delicioase, toate menite să participe la euforia unei zile speciale, fie că este vorba de ziua nunții, a botezului celui mic sau a petrecerii de majorat. Asta ne propune noul management al hotelului-restaurant Euphoria. Flexibilitatea și deschiderea către client sunt nelipsite și sunt absolut necesare, spune Robert Gherghe, dacă vrei ca evenimentul acestuia să fie așa cum și-l dorește. „Pentru noi, discuțiile cu clientul sunt esențiale. Nu avem meniuri fixe, tocmai pentru că ne adaptăm în funcție de solicitările clienților noștri și urmărim să îi oferim exact ce vrea. Avem oferte de meniuri all-inclusive, cu mâncare și băutură, dar și aici lucrăm împreună cu ei la stabilirea elementelor. Meniurile all-inclusive sunt disponibile pe tot parcursul anului, nu doar în extra-sezon sau duminici, cum se practică în alte locuri.”

Sălile de 60, respectiv 150 de locuri ale restaurantului Euphoria se pretează pe orice tip de eveniment, de la nuntă la majorat sau petreceri corporate în regim open bar. În plus, parteneriatele puternice ale managementului, același care deține Cafe-Teatru Play, cu artiști naționali, face posibilă o colaborare cu aceștia într-un  regim unic în Craiova, spre avantajul celor care apelează la această opțiune pentru evenimentul lor.

„Ne implicăm mult pe partea de artiști pentru că experiența noastră ne permite să ajutăm în acest sens și nimic nu este mai important la un eveniment decât atmosfera creată de DJ sau de muzicieni. Pe lângă asta, ne implicăm în organizare atât cât putem, ajutăm cu furnizorii de servicii precum ornamente florale sau candy bar. Avem și o locație superbă în afara orașului, în zona Breasta – Predești, rustică, perfectă pentru organizarea petrecerii de a doua zi după nuntă, cu piscină, proțap (și oameni care se pricep foarte bine să îl pregătească), foișor, balansoare, teren de baschet, tenis și fotbal, bar exterior, verdeață și multă liniște”, mărturisește Robert.

Pe lângă administrarea Euphoria, managerii sunt foarte ocupați și cu planificarea sezonului de toamnă al Cafe Play. „Pregătim mega-evenimente pentru Play, pentru că aniversăm 10 ani și trebuie să îi marcăm într-un mod special”.

Pentru mai multe informații legate de evenimente, puteți contacta noua echipă Euphoria la unul din numerele de telefon 0769.244.696 sau 0743.111.556 sau puteți face o vizită direct pe strada Iancu Jianu, la numărul 6.

 

 


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

17 octombrie 2017

Horoscop

Berbec Un membru al familiei nu îşi respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri! S-ar putea să aibă motive obiective şi ar fi bine să încercaţi să îl înţelegeţi. Astăzi

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 octombrie 2017

Actualitate

» Incidenta aviatic: Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat în Alba
» Spania suspendă autonomia Cataloniei
» ANAF va începe un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
» Turcia ameninţă să trimită lunar 15.000 de migranţi în Europa
» Simona Halep: “Fiecare meci de la Turneul Campioanelor va fi o finală”
» Alertă la München: Cel puţin cinci persoane au fot rănite după ce un individ a atacat trecători cu un cuţit
» Primarul unei comune arădene a cumpărat coşuri de gunoi, pentru care trebuie să achite de trei ori veniturile comunei pe 2017
» Începe Sărbătoarea Zaibărului şi a Prazului, în Băileşti
» Comisia Europeană contrazice Guvernul: UE nu obligă statele să introducă taxa de solidaritate
» Când trebuie montate anvelopele de iarnă

Dolj

» Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, un om la trei posturi
» A început Festivalul Toamnei la Craiova

Gorj

» Gorj: Incendiu pe munte, la Stăneşti
» Gorj: Spărgători de bancomate, reţinuţi de poliţie
» Gorj: Un bărbat s-a spânzurat după ce şi-ar fi incendiat casa
» Prunariu: Pandurii este precum un pensionar mort pus în geam, să mai vină pensia
» Antrenorul emerit în atletism Ion Bură are salariul cât un îngrijitor de la primărie

Olt

» Olt: O crimă înfiorătoare a avut loc la Tufeni. Este implicat un fost sclav de la Berevoieşti
» Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, o șansă pentru șomerii de vârsta a doua

Sport

» Baschet (m): SCM-U Craiova, victorioasă cu Timba Timişoara
» Atletism: Craiovenii au câştigat patru medalii la Campionatul Naţional de cros
» Fotbal / Programe, clasamente, rezultate (20-23 octombrie)
» Fotbal / Universitatea l-a repatriat pe Răzvan Popa
» Fotbal / Craiova nu a lăsat loc dezamăgirii nici la Chiajna

Top