6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj„Euphoria” evenimentelor perfecte

„Euphoria” evenimentelor perfecte

Evenimente perfecte, cu atmosferă memorabilă, bun gust, preparate delicioase, toate menite să participe la euforia unei zile speciale, fie că este vorba de ziua nunții, a botezului celui mic sau a petrecerii de majorat. Asta ne propune noul management al hotelului-restaurant Euphoria. Flexibilitatea și deschiderea către client sunt nelipsite și sunt absolut necesare, spune Robert Gherghe, dacă vrei ca evenimentul acestuia să fie așa cum și-l dorește. „Pentru noi, discuțiile cu clientul sunt esențiale. Nu avem meniuri fixe, tocmai pentru că ne adaptăm în funcție de solicitările clienților noștri și urmărim să îi oferim exact ce vrea. Avem oferte de meniuri all-inclusive, cu mâncare și băutură, dar și aici lucrăm împreună cu ei la stabilirea elementelor. Meniurile all-inclusive sunt disponibile pe tot parcursul anului, nu doar în extra-sezon sau duminici, cum se practică în alte locuri.”

Sălile de 60, respectiv 150 de locuri ale restaurantului Euphoria se pretează pe orice tip de eveniment, de la nuntă la majorat sau petreceri corporate în regim open bar. În plus, parteneriatele puternice ale managementului, același care deține Cafe-Teatru Play, cu artiști naționali, face posibilă o colaborare cu aceștia într-un  regim unic în Craiova, spre avantajul celor care apelează la această opțiune pentru evenimentul lor.

„Ne implicăm mult pe partea de artiști pentru că experiența noastră ne permite să ajutăm în acest sens și nimic nu este mai important la un eveniment decât atmosfera creată de DJ sau de muzicieni. Pe lângă asta, ne implicăm în organizare atât cât putem, ajutăm cu furnizorii de servicii precum ornamente florale sau candy bar. Avem și o locație superbă în afara orașului, în zona Breasta – Predești, rustică, perfectă pentru organizarea petrecerii de a doua zi după nuntă, cu piscină, proțap (și oameni care se pricep foarte bine să îl pregătească), foișor, balansoare, teren de baschet, tenis și fotbal, bar exterior, verdeață și multă liniște”, mărturisește Robert.

Pe lângă administrarea Euphoria, managerii sunt foarte ocupați și cu planificarea sezonului de toamnă al Cafe Play. „Pregătim mega-evenimente pentru Play, pentru că aniversăm 10 ani și trebuie să îi marcăm într-un mod special”.

Pentru mai multe informații legate de evenimente, puteți contacta noua echipă Euphoria la unul din numerele de telefon 0769.244.696 sau 0743.111.556 sau puteți face o vizită direct pe strada Iancu Jianu, la numărul 6.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS