Anişoara Stănculescu, candidat ALDE la Primăria Craiova: ”Mândria unei comunităţi se construieşte pe respect şi încredere”

AutoriMai este puţin până la alegerile locale din 11 iunie pentru fotoliul de primar al Craiovei, iar planurile candidaţilor pentru conducerea oraşului prind tot mai mult contur o dată cu lansarea candidaturilor şi debutul campaniei electorale.
Craiovei i-a venit timpul să se schimbe în bine, spun cei din formaţiunea ALDE Dolj, care lansează o femeie în competiţia electorală pentru funcţia de primar al Craiovei. Decizia nu este surprinzătoare, întrucât a fost determinată de evaluarea internă a ALDE, care arată că locuitorii Craiovei ar vota  în măsură mare o femeie pentru funcţia de primar al oraşului. De asemenea, din analizele proprii, ALDE Dolj susţine că  mulţi cetăţeni ai Craiovei aşteaptă o alternativă pentru conducerea oraşului lor, pentru că nu se simt reprezentaţi nici de PNL şi nici de PSD.
Anişoara Stănculescu promite să fie omul care îi lipseşte oraşului şi care poate orienta Craiova către traseul firesc de dezvoltare ce i se cuvine unuia dintre cele mai mari oraşe din România. Este o figură proaspătă, pregătită să preia frâiele unui oraş care  a strâns prea multe pe lista de aşteptare. Motivată de dorinţa de a promova un proiect care să dea mai multe şanse Craiovei de a se moderniza şi de a fi între primele oraşe ale ţării din punctul de vedere al calităţii vieţii, Anişoara Stănculescu priveşte cu încredere spre alegerile locale din data de 11 iunie şi speră ca locuitorii Băniei să facă o alegere înţeleaptă pentru viitorul lor.

Mai întâi, Craiova!

Conform partidului din care face parte Anişoara Stănculescu, jumătate din locuitorii Băniei sunt nemulţumiţi de traiectoria pe care se află oraşul lor. „Mai bine de 50% dintre concetăţenii noştri consideră că oraşul nu este pe drumul cel bun. Este un semnal de alarmă. Aici este vorba despre raportarea noastră corectă la agenda reală a populaţiei,” spun reprezentanţii  ALDE Dolj. „Oamenii apreciază lucrurile bune care s-au făcut, dar ei văd că suntem încă la coada clasamentului între marile oraşe ale ţării la calitatea vieţii (sănătate publică, locuri de muncă, trafic, curăţenie, locuri de parcare, etc), la calitatea drumurilor, la valorificarea tradiţiilor şi a moştenirii culturale şi la capacitatea de a transforma oraşul într-un smart city,” spune candidatul ALDE la funcţia de edil al Craiovei,  care crede că deja craiovenii percep că nu toate energiile publice şi politice sunt dedicate dezoltării oraşului şi că interesele majoritare sunt puse încă pe locul doi în faţa celor individuale şi de grup. Tocmai din acest motiv, sloganul candidatei ALDE este „MAI ÎNTÂI, CRAIOVA!”
Anişoara Stănculescu insistă că e timpul să punem cu toţii Craiova pe primul plan. „Numai atunci viaţa noastră în comunitate se va îmbunătăţi şi Craiova îşi va recăpăta prestigiul de altă dată în toate domeniile vieţii din comunitatea noastră.” Din postura de femeie, candidatul ALDE spune că  se simte inspirată de ceea ce spunea scriitoarea Harriet Beecher Stowe: „Femeile sunt adevăratele arhitecte ale unei societăţi”. Anişoara Stănculescu a primit deja numeroase şi importante semnale de sprijin din societatea craioveană. Chiar ieri, organizaţia locală a PRM şi-a anunţat sprijinul public pentru Anişoara Stănculescu şi promite că îşi va mobiliza membrii şi simpatizanţii să voteze pe 11 iunie candidatul ALDE.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 martie 2018

A început Olimpiada Națională de Limba Germană la Craiova

  Olimpiada Națională de Limba Germană Modernă se va derula pentru prima dată la Craiova în perioada 23-29 martie 2018. La această competiție participă 192 de elevi din întreagă țară. Deschiderea festivă a olimpiadei a avut loc vineri, 23 ...
23 martie 2018

Craiova: Reţinut pentru furt din locuinţă

Poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova i-au identificat, ieri, pe autorii unui furt din locuinţă, în persoana a doi tineri, M. Ştefăniţă, de 22 de ani, din Breasta şi N.F, de 15 ani, din Pleniţa. Poliţiştii au fost sesizaţi, în

Sumarul ediției de sâmbătă, 24 martie 2018

Actualitate

» Pârâul Nadeş, poluat cu mii de litri de motorina scursă dintr-o cisternă care s-a răsturnat
» Astăzi se stinge lumina timp de o oră în 180 de ţări, inclusiv în România
» Dunărea s-a apropiat de cota de inundaţie la Giurgiu
» Oltenia, a doua regiune din UE în topul scăderii gradului de ocupare a forţei de muncă
» Un avion a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni, după ce o pasageră a făcut infarct
» Autorităţile franceze au reţinut un al doilea suspect pentru atacul terorist din Trebes
» Amenzi de 1,5 milioane de lei în 24 de ore
» Percheziții la sediul firmei Cambridge Analytica
» O tigară aprinsă, cauza exploziei care a ucis doi mineri la Uricani
» Peste 6 kilograme de heroină descoperite de polițiștii de frontieră de la Calafat
» Olt: Casă mistuită de flăcări în comuna Băbiciu
» Risc de avalanşă, ninsori şi vizibilitate scăzută în toate masivele montane
» UPDATE: Poliţiştii şi angajaţii din penitenciare protestează la București
» Trenuri și zboruri anulate de la Craiova
» Jandarmul care a luat locul unei ostatice în atacul terorist de vineri a murit
» Primăvara întârzie să apară în Oltenia
» În această noapte România trece la ora de vară

Dolj

» A început Olimpiada Națională de Limba Germană la Craiova
» Alte 150 de băncuțe pentru „odihna și recreerea“ craiovenilor

Gorj

» Gorj: Focar de râie la Centrul de recuperare neuropsihiatrică Bâlteni

Olt

» Legumicultori rămași fără solarii în urma viscolului

Vâlcea

» Mai multe tentative de înșelăciune prin metoda ”accidentul” în Râmnicu Vâlcea

Sport

» Fotbal / Teddy Băluță a marcat pentru România U19 în meciul cu Suedia U19. Tricolorii, primii în grupa 4!
» Fotbal / Bancu și Mitriță au pus umărul la victoria României în Israel
» Fotbal / „Tineretul“ a pierdut testul cu Anglia U21
» Fotbal / Liga a II-a, etapa a 26-a
» Fotbal / Se știu toate datele meciului cu FC Botoșani din Cupă
» Fotbal / Țicleanu le cere tricolorilor săi să învingă Ungaria

Sanatate

» Planta sacră ce învinge durerea

Top