Anişoara Stănculescu, candidat ALDE la Primăria Craiova: ”Mândria unei comunităţi se construieşte pe respect şi încredere”

AutoriMai este puţin până la alegerile locale din 11 iunie pentru fotoliul de primar al Craiovei, iar planurile candidaţilor pentru conducerea oraşului prind tot mai mult contur o dată cu lansarea candidaturilor şi debutul campaniei electorale.
Craiovei i-a venit timpul să se schimbe în bine, spun cei din formaţiunea ALDE Dolj, care lansează o femeie în competiţia electorală pentru funcţia de primar al Craiovei. Decizia nu este surprinzătoare, întrucât a fost determinată de evaluarea internă a ALDE, care arată că locuitorii Craiovei ar vota  în măsură mare o femeie pentru funcţia de primar al oraşului. De asemenea, din analizele proprii, ALDE Dolj susţine că  mulţi cetăţeni ai Craiovei aşteaptă o alternativă pentru conducerea oraşului lor, pentru că nu se simt reprezentaţi nici de PNL şi nici de PSD.
Anişoara Stănculescu promite să fie omul care îi lipseşte oraşului şi care poate orienta Craiova către traseul firesc de dezvoltare ce i se cuvine unuia dintre cele mai mari oraşe din România. Este o figură proaspătă, pregătită să preia frâiele unui oraş care  a strâns prea multe pe lista de aşteptare. Motivată de dorinţa de a promova un proiect care să dea mai multe şanse Craiovei de a se moderniza şi de a fi între primele oraşe ale ţării din punctul de vedere al calităţii vieţii, Anişoara Stănculescu priveşte cu încredere spre alegerile locale din data de 11 iunie şi speră ca locuitorii Băniei să facă o alegere înţeleaptă pentru viitorul lor.

Mai întâi, Craiova!

Conform partidului din care face parte Anişoara Stănculescu, jumătate din locuitorii Băniei sunt nemulţumiţi de traiectoria pe care se află oraşul lor. „Mai bine de 50% dintre concetăţenii noştri consideră că oraşul nu este pe drumul cel bun. Este un semnal de alarmă. Aici este vorba despre raportarea noastră corectă la agenda reală a populaţiei,” spun reprezentanţii  ALDE Dolj. „Oamenii apreciază lucrurile bune care s-au făcut, dar ei văd că suntem încă la coada clasamentului între marile oraşe ale ţării la calitatea vieţii (sănătate publică, locuri de muncă, trafic, curăţenie, locuri de parcare, etc), la calitatea drumurilor, la valorificarea tradiţiilor şi a moştenirii culturale şi la capacitatea de a transforma oraşul într-un smart city,” spune candidatul ALDE la funcţia de edil al Craiovei,  care crede că deja craiovenii percep că nu toate energiile publice şi politice sunt dedicate dezoltării oraşului şi că interesele majoritare sunt puse încă pe locul doi în faţa celor individuale şi de grup. Tocmai din acest motiv, sloganul candidatei ALDE este „MAI ÎNTÂI, CRAIOVA!”
Anişoara Stănculescu insistă că e timpul să punem cu toţii Craiova pe primul plan. „Numai atunci viaţa noastră în comunitate se va îmbunătăţi şi Craiova îşi va recăpăta prestigiul de altă dată în toate domeniile vieţii din comunitatea noastră.” Din postura de femeie, candidatul ALDE spune că  se simte inspirată de ceea ce spunea scriitoarea Harriet Beecher Stowe: „Femeile sunt adevăratele arhitecte ale unei societăţi”. Anişoara Stănculescu a primit deja numeroase şi importante semnale de sprijin din societatea craioveană. Chiar ieri, organizaţia locală a PRM şi-a anunţat sprijinul public pentru Anişoara Stănculescu şi promite că îşi va mobiliza membrii şi simpatizanţii să voteze pe 11 iunie candidatul ALDE.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 decembrie 2017

Studenții craioveni joacă handbal în memoria lui Paul Stuparu

Pentru al patrulea an consecutiv, studenții de la facultățile craiovene îl vor comemora, astăzi, pe marele antrenor de handbal Paul Stuparu printr-un turneu de handbal mixt. Anul acesta, competiția se va desfășura în Sala Sporturilor „Matei ...

Sumarul ediției de miercuri, 13 decembrie 2017

Publireportaj

» Moşul Ford Plusauto te premiază!
» Nu rataţi bonusurile oferite săptămâna aceasta de MABO Utilaje și Îngrășăminte Oltenia!

Local

» Femeie depistată cu 320 de petarde
» Spitalul din Horezu are mare nevoie de medici
» Percheziţii domiciliare la persoane bănuite de contrabandă
» Prinşi în flagrant în timp ce tăiau pomi de iarnă
» Mort la locul de muncă, pe platfoma Oltchim Râmnicu Vâlcea

Dolj

» Fostul ministru Vâlcov rămâne în continuare sub control judiciar
» 350.000 de euro pentru viața a doi frați uciși într-un accident
» Primele Ford EcoSport produse la Craiova pleacă spre clienții din Europa
» O singură ofertă pentru consolidarea Colegiului „Carol I“
» Are porcul trichineloză? Puteți să primiți despăgubire!
» Zboruri către Antalya de pe Aeroportul Internaţional Craiova
» Întreruperi energie electrică de mâine

Gorj

» Costurile cu încălzirea Stadionului Municipal vor fi suportate de primărie
» Doliul pentru Regele Mihai I amână petrecerile funcţionarilor
» Angajaţii Primăriei Târgu Jiu vor rămâne fără prime pentru că nu sunt sindicalizaţi

Sport

» Fotbal / Italienii anunță că Mitriță a fost cumpărat de Universitatea Craiova
» Fotbal / Daruri alb-albastre pentru viitorul Craiovei (galerie foto)
» Voleibaliștii lui Pascu, favoriți să se califice în „careul de ași“
» Studenții craioveni joacă handbal în memoria lui Paul Stuparu
» Marcel Popescu: „Vrem să aducem jucători care să facă spectacolul și mai mare“

Bani & Afaceri

» Sperietoarea Split TVA

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top