Opel 24h – cele mai bune oferte ale anului

4_newsletter_24h

Opel a pregătit cea mai mare ofensivă în materie de oferte de anul acesta, așa că, dacă sunteți în căutarea unei noi mașini, este bine să nu ratați o vizită la dealerul dumneavoastra autorizat OpelPlusauto din Craiova, în perioada 12-13 mai până la ora 21:00.

Oferta specială pentru modelul Astra Sedan este de 10.860 euro cu TVA și prima de casare inclusă. Prețul este valabil pentru echiparea Enjoy cu motorizare 1.4 turbo, 140 CP S&S și cutie de viteze în 6 trepte. Opel Corsa a primit prețuri speciale, care pornesc de la 7.563 euro cu TVA și prima de casare inclusă. Prețul de pornire este valabil pentru caroseria în 5 uși cu nivel de echipare Enjoy și motorizare de 1.2.

În plus, pentru contractele încheiate prin Impuls Leasing, clienții beneficiază de finanțare cu 0% dobândă. Pentru o ofertă completă, clienții sunt așteptați în showroom-ul Opel Plusauto sau pot intra pe site şi cere o ofertă personalizată.

„Pentru această campani naţională, noi, Plusauto dealer autorizat Opel, ne-am asigurat stocul de maşini. Mare parte din clienţii noştri şi-au manifestat deja interesul faţă de preţurile promoţionale care se vor practica în această perioadă. Îi aşteptăm începând cu 12 mai, de la ora 09.00, în showroom-ul nostru, situat în localitatea Pieleşti, pentru a testa maşinile şi a profita de cele mai bune oferte, din an” a declarat Răzvan Iancu, director vânzări Opel Plusauto.

Doar 48 lei fără TVA pentru cardurile de Asistență rutieră înregistrate în perioada evenimentului Opel 24h

Pentru cardurile de Asistenţă rutieră înregistrate în perioada evenimentului Opel 24h. FlexCare – Garanție și asistență rutieră până la 5 ani.

25% discount la accesorii auto originale, în timp ce Opel și partenerul său Allianz oferă 20% reducere la opțiunea contractării asigurării CASCO.

Condițiile pentru ofertele de mai sus sunt detaliate pe site-ul Opel.

Una dintre vedetele incontestabile ale showroom-urilor la acest eveniment va fi Opel Astra, modelul încoronat Mașina Anului în Europa anul trecut. Un alt model care a fost primit extrem de bine de clienți este noul Mokka X. SUV-ul subcompact este oferit opțional cu un sistem inteligent de tracțiune integrală, adaptiv, datorită căruia modelul precedent a câștigat de două ori premiul Autovehiculul cu tracțiune integrală al anului în Germania.

În cadrul celor 24 de ore de oferte speciale se regăsesc toate modelele Opel. Mai mult, prin Impuls Leasing, clienții care achiziționează autovehicule comerciale Opel –  Combo, Vivaro și Movano – au zero costuri lunare timp de 4 luni. Acțiunea Opel 24h a ajuns în 2017 la cea de-a șaptea ediţie consecutivă.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

18 iulie 2017

Program de vacanță judecătorească la instanțele din Craiova

Reprezentanții Curții de Apel Craiova au făcut public ieri programul instanței în perioada vacanței judecătorești (17 iulie – 27 august). În această perioadă, atât activitatea de judecată, cât și activitatea compartimentelor auxiliare ale ...

Sumarul ediției de duminică, 23 iulie 2017

Top