10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajȘtiința este de acord cu apa alcalină

Știința este de acord cu apa alcalină

Foarte mulţi doctori recomandă apa alcalină ca un adevărat stil de viață și susţin că bolile autoimune au drept principală cauză aciditatea sau stresul oxidativ. Mai mult de 5.000 de referințe bibliografice din lucrări științifice, medici şi furnizori de asistenţă medicală spun că apa structurată funcționează semnificativ sau poate chiar vindeca boli.
Dr. Keiichi Morishita, director al Clinicii Ochanomizu din Japonia și șeful Asociației Internaționale de Medicină Naturală, afirma: „Apa care are un pH ridicat alcalin, datorită efectului său de dezacidulare potabilă, va ajuta la prevenirea cancerului. În Asia, apa alcalină este servită în mod regulat la pacienți și este considerată o parte regulată a tratamentului“.
Dr. Stefan Kuprowsky: „Reziduurile acide se acumulează în organism sub formă de colesterol, calculi biliari, pietre la rinichi, placă arterială, urați, fosfați și sulfați. Aceste reziduuri acide sunt cauza directă a îmbătrânirii premature și debutul bolilor cronice.
Eu cred că cea mai bună apă este apa alcalină obținută folosind ionizatorul de apă.“
Felicia Drury Kliment BA, MS: „După ani de experimente cu sute de clienți care au consumat apa alcalină restructurată, părerea mea este că această tehnologie va schimba modul în care toți furnizorii de servicii medicale și publicul vor aborda sănătatea în anii următori. Sugestia mea este de a bea apă alcalină restructurată ori de câte ori este posibil.“
Dr. Susan Lark, autoarea cărții „Chimia de succes“: „Patru, cinci pahare de apă alcalină pe zi vă ajută să neutralizaţi supraaciditatea şi cu timpul vă va ajuta să restabiliţi capacitatea corpului şi rezistenţa acestuia la aciditate“.
Ionizatorul de apă alcalină PH WATER furnizeaza apă alcalină în casele proprii. Acesta se conectează la robinet și separă apa în fracțiuni alcaline și acide, folosind un proces cunoscut sub numele de electroliză.
Apa alcalină are un PH între 8,5-9,5 și este soluția practică, ideală, prin care celulele corpului primesc oxigen și sunt curățate de toxine și deșeuri ce conduc la aciditate în organism, în acest fel fiind stopate apariția și dezvoltarea cancerului și a bolilor.
În corpul uman, pH-ul este critic, în special cel al sângelui. Limitele în care pH-ul sângelui este considerat normal sunt între 7,30 și 7,45, adică uşor alcalin, și o ieșire din aceste valori ar conduce rapid la comă și apoi deces.
PH-ul sângelui este un indicator direct care arată cât oxigen este disponibil pentru celule, deci un PH ridicat aduce cât mai mult oxigen celulelor.
Exemplu: Sângele la un pH de 7,45 conține cu 65% mai mult oxigen decât pH-ul de 7,3.
În general, starea de boală este asociată cu acizii, starea de sănătate cu bazele și mineralele alcaline.
Ionizatoarele PH WATER produc apă cu PH între 2,5 – 11,5, aceasta fiind folosită și pentru gătit, curățenie, sterilizare, apă pentru bebeluși, scoaterea toxinelor și pesticidelor din alimente, ca tonic și aftershave, pentru prevenirea și tratarea bolilor degenerative, tratarea rănilor, eczemelor, escarelor, arsurilor solare, psoriazis etc.
Informații și detalii la numerele de telefon 0753.407.408 / 0729.212.861.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS