6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMITLIV aduce acoperișul canadian pe casele românilor

MITLIV aduce acoperișul canadian pe casele românilor

În 23 de ani de existenţă, compania MITLIV a reuşit nu numai să reziste pe o piaţă unde concurenţa este acerbă, cea a construcţiilor, dar şi să se dezvolte într-un ritm alert şi să devină un brand cunoscut la nivel naţional. Dacă în 2002 echipa era formată din 15 oameni, acum numără peste 500 de angajaţi, iar în ultimul an bilanţier grupul de firme MITLIV a realizat o cifră de afaceri de peste 113.000.000 de euro. Serviciile şi produsele oferite se diversifică de la an la an. În prezent, grupul MITLIV desfăşoară două investiţii majore: o nouă linie de plase sudate şi o linie modernă de producţie ţiglă metalică pentru a veni în întâmpinarea cererii în creştere din partea clienţilor.
Firma MITLIV investeşte în cercetare, rezultatul, ţigla metalică Canadian Roof, fiind un produs de înaltă calitate, testat pentru a rezista în condiţii vitrege. Nu este de mirare că acoperişul canadian sau Canadian Roof marca MITLIV a fost bine primit pe piaţa de profil. Materia primă provine de la cele mai renumite combinate metalurgice din Europa, iar raportul calitate-preţ este realmente echitabil. Mihai Munteanu, reprezentant al companiei, explică: „Deoarece pe piaţă există o concurenţă mare, lupta se dă, în primul rând, la capitolul preţuri, pentru că la asta se uită prima dată clienţii. Dar se pierde din vedere un aspect foarte important: calitatea. De fapt, raportul calitate-preţ este cel care trebuie avut în vedere“.

CANADIAN ROOF, REZISTENŢĂ ŞI DURABILITATE ÎN ORICE CIRCUMSTANŢĂ

Ţigla metalică Canadian Roof este un tip de învelitoare elegantă şi rezistentă, care poate fi utilizată pentru toate tipurile de acoperişuri, cu atât mai mult cu cât reuşeşte să combine tradiţia cu tehnologia modernă. Ţigla metalică poate fi utilizată atât în construcţii rezidenţiale noi, cât şi pentru renovarea caselor vechi. Este cea mai modernă, rapidă, estetică şi sigură soluţie pentru acoperişuri. De asemenea, nu este de neglijat nici costul relativ redus în comparaţie cu alte tipuri de acoperişuri care conferă avantaje similare. Finisajul tridimensional de ultimă generaţie, îmbinările perfecte ce nu permit infiltrările de apă sunt caracteristicile unui sistem inovator şi durabil. Canadian Roof este o ţiglă metalică profilată din tablă prevopsită, cu grosimi între 0,40 mm şi 0,60 mm, iar acoperirea cu vopsea poate fi lucioasă sau mată.
Echipa MITLIV nu se rezumă la simpla comercializare a produsului şi oferă, pentru o soluţie completă, servicii de măsurare, transport şi consiliere de specialitate. „Pe lângă detaliile tehnice, pentru noi e important să îndrumăm clientul către produsul care i se potriveşte cel mai bine. Avem în vedere arhitectura casei, panta acoperişului, bugetul alocat şi alţi factori care conduc, împreună, către o anumită alegere, cea mai înţeleaptă“, a mai precizat Mihai Munteanu.
Avantajele sistemului de acoperiş Canadian Roof sunt multiple: montajul este simplu şi rapid (pentru o casă de 100 – 150 mp, procesul durează trei – șapte zile), durata de viaţă este mai lungă faţă de alte tipuri de ţiglă (50 de ani pentru ţiglă metalică fabricată din oţel cu caracteristici superioare, cum este Canadian Roof, faţă de 15-20 de ani, cât rezistă, în medie, alte tipuri de ţiglă), nu este nevoie să fie curăţată, aşadar nu presupune cheltuieli de întreţinere, şi se găseşte într-o gamă variată de culori. „MITLIV a crescut de-a lungul acestor ani oferind calitate, iar Canadian Roof trebuie să se ridice la standardele cu care ne-am obişnuit clienţii în tot acest timp“, a precizat în încheiere Mihai Munteanu, reprezentantul MITLIV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS