6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajJYSK România deschide cel de-al 43-lea magazin din țară în Balș

JYSK România deschide cel de-al 43-lea magazin din țară în Balș

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, continuă procesul de expansiune pe piața din România și inaugurează cel de-al 43-lea magazin din țară în Balș. Cu o suprafață totală de 1.300 mp, JYSK Balș va fi inaugurat joi, 27 aprilie, pe strada Nicolae Bălcescu nr. 188, începând cu ora 8.00. „JYSK Balș este cel de-al patrulea magazin nou pe care îl deschidem în acest an, iar inaugurarea ne aduce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de expansiune, cel de a ajunge la 100 de magazine în România până în anul 2020. În zona de sud a țării avem magazine în Craiova și Alexandria, iar acum și locuitorii din Balș vor avea acces mai ușor la produsele noastre pentru casă și grădină. Strategia JYSK este de a fi mereu aproape de clienți, de a fi accesibili atât fizic, cât și în ceea ce privește prețurile, de aceea credem cu tărie că locuitorii din orașul Balș și din localitățile adiacente se vor bucura că acum au o nouă destinație de cumpărături“, a declarat Radu Tudor, marketing manager JYSK România.

Cu ocazia inaugurării JYSK Balș, clienții sunt invitați la un eveniment special pe 27 aprilie, începând cu ora 8.00. Locuitorii din Balș sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu muzică, baloane, cadouri pentru cei mai matinali cumpărători și oferte speciale de deschidere. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minimum 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile de bază ale brandului JYSK. „Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea magazinului JYSK Balș. Ne-am propus să devină locul preferat de cumpărături pentru casă și grădină pentru locuitorii din oraș. Îi așteptăm pe clienți cu o gamă variată de produse, de la perne, plăpumi și saltele, până la mobilier de interior, mobilier de exterior și decorațiuni pentru casă. De asemenea, la JYSK Balș clienții vor găsi o echipă de asistenți de vânzări foarte bine instruită, gata să îi ajute cu informații și sfaturi despre cele mai potrivite produse, în funcție de nevoile și așteptările fiecărui client“, a declarat Bogdan Nine, director de magazin JYSK Balș. Clienții pot vedea gama de produse JYSK pe magazinul on-line, www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2.400 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 20.000 de angajați.
Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.
Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living“, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.
JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 42 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.
Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS