6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajHotel Euphoria capătă un suflu nou

Hotel Euphoria capătă un suflu nou

Hotel Euphoria, situat aproape de centrul orașului, vizavi de Tribunalul Dolj, are, de puțină vreme, un nou management. Cei care au preluat afacerea au acumulat deja o experiență serioasă în organizarea de evenimente cu unul dintre cele mai cunoscute baruri din Craiova – Cafe Teatru Play, experiență pe care își propun să o canalizeze și către evenimentele private, de tipul petrecerilor de nuntă sau botez, majorate sau banchete, pentru a le oferi noi valențe. „Activitatea Cafe Teatru Play ne-a oferit oportunitatea de a crea relații strânse cu artiștii din România, iar parteneriatele noastre cu aceștia continuă, prin Euphoria, la un nou nivel. Le putem intermedia clienților noștri oferte unice pentru momente artistice deosebite – de la show-uri muzicale cu interpreți și formații consacrate până la momente de stand-up comedy – totul la prețuri speciale. E un concept nou pentru Craiova în ceea ce privește evenimentele private“, spune Robert Gherghe, parte din echipa de management Euphoria.
Hotelul este complet renovat și dispune de două săli de evenimente – o sală de conferințe de 50-60 de locuri, dotată cu toată aparatura necesară (sistem audio, proiecție video, flipchart etc.), pretabilă și pentru evenimente restrânse precum botezuri, banchete sau majorate, și o sală de 100-150 de locuri, pentru evenimente mai mari. Meniurile sunt flexibile, ne spune Robert. „În funcție de bugetul disponibil, clientul poate adapta meniul. Discutăm și ajungem împreună la cea mai bună soluție pentru el“. Mirii beneficiază de cameră nupțială, iar oaspeții veniți din afara orașului pot fi cazați în camerele de trei stele ale hotelului.
Pentru mai multe informații, puteți contacta noua echipă la unul din numerele de telefon 0769.244.696 sau 0743.111.556 sau puteți face o vizită direct pe strada Iancu Jianu, la numărul 6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS