6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCauciucuri agricole noi și second-hand, la un telefon distanță

Cauciucuri agricole noi și second-hand, la un telefon distanță

Tehnologia vine în ajutorul fermierilor cu tot mai multe informații, dar și cu magazine de specialitate, care le oferă agricultorilor români variante tot mai accesibile de găsire a utilajelor și accesoriilor de care au nevoie. Un exemplu convingător în acest sens este compania SC Cauciucuri-agricole.ro SRL (parte a grupului de firme Car Group), care, deși are sediul în Maramureș, livrează în toată țara cauciucuri agricole noi și second-hand, rapid și eficient.
Fără să mai piardă timp prețios deplasându-se la magazinele fizice, fermierii și transportatorii din România pot naviga pe site-ul companiei sau pot apela call-center-ul Car Group, unde membrii echipei sunt constant la dispoziția clienților pentru consultanță de specialitate și comenzi. „60-70% din produsele din stocul nostru sunt cauciucuri second-hand, iar restul sunt anvelope noi sau reșapate. Acoperim circa 80% din cererea din țară în ceea ce privește diversitatea de dimensiuni. Stocul nostru numără, în prezent, peste 6.000 de cauciucuri second-hand, este actualizat în permanență și pune la dispoziția clienților noștri numai mărci de calitate. Pentru cauciucurile noi oferim garanție doi ani, pentru cele reșapate – un an, iar la anvelopele second suntem primii în România care am oferit și încă oferim o garanție de 30 de zile, perioadă în care clienții noștri pot face retur indiferent de motivul ales“, spune Călin Achim, manager general al firmei.
Car Group are o medie de 50 de clienți unici pe zi și o medie zilnică de 300 de apeluri unice. De-a lungul timpului, aproximativ 20.000 de clienți unici au apelat la serviciile companiei.

Noi mărci de cauciu­curi, special concepute pentru agricultorii români

Echipa Car Group are o vastă experiență pe piața cauciucurilor agricole și industriale, iar în acest an se extinde, prin noi parteneriate internaționale, aducând în România noi mărci de cauciucuri agricole, special concepute pentru agricultorii autohtoni. „Car Group a încheiat un parteneriat remarcabil cu marca Tatko, astfel că din această săptămână devenim unici importatori ai produselor Tatko în țara noastră, iar spre sfârșitul anului vom aduce alt brand de construcție radială din clasa premium“, completează Traian Niculescu, manager de dezvoltare Car Group.
Compania lucrează exclusiv cu dealeri autorizați din Franța, Germania și Austria, specializați în colectarea și restaurarea anvelopelor second-hand.
Grupul de firme Car Group are o echipă formată din 20 de specialiști, iar marfa comandată este livrată în termen de 24 – 48 de ore, oriunde în țară, prin curierat rapid.
SC Cauciucuri-agricole.ro SRL poate fi contactată la telefon: 0758-400500, prin email: [email protected], pe facebook.com/cauciucuriagricole sau pe site-ul www.cauciucuri-agricole.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS