12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎn această primăvară, Centrul Comercial Auchan Craioviţa lansează invitaţia „Bucură-te de cei din jurul tău!”

În această primăvară, Centrul Comercial Auchan Craioviţa lansează invitaţia „Bucură-te de cei din jurul tău!”

Primăvara aduce povești și prieteni noi, este anotimpul în care bucuria crește și se multiplică, devenind molipsitoare. Centrul Comercial Auchan Craioviţa vă așteaptă să vă bucurați mai mult de cei apropiați sau de prieteni noi, în luna aprilie. În această perioadă, am pregătit numeroase surprize la fiecare pas, ca să ne bucurăm împreună de acest nou început. Zilele de miercuri și sâmbătă aduc premii la cumpărături cu ajutorul echipei Happy Team*, dar și animaţii surprinzătoare, pline de bucurii pentru întreaga familie, precum jocuri interactive, ateliere creative și de jonglerii, dansuri și distracţie pentru întreaga familie.
Vizitatorii care ne vor trece pragul se vor bucura și de un decor special de Paște, o ambianţă de sărbătoare, caldă și primitoare, un loc ideal de socializare care va aduce bucurie în viaţa oamenilor. Pentru mai multe detalii, accesaţi: https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/

*Despre Happy Team
Happy Team este un serviciu special dedicat clienților Centrelor comerciale Auchan, format dintr-o echipă de oameni energici, pozitivi și deschiși, care vin în întâmpinarea nevoilor clienților oferindu-le informații, ajutor sau surprize și cadouri instant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS