12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCele mai mari achiziţii publice anunţate în judeţul Dolj

Cele mai mari achiziţii publice anunţate în judeţul Dolj

Site-ul LICITAŢIA.RO te ajută să găseşti cele mai mari contracte din ţară. Abonamentul de monitorizare licitaţii este conceput în aşa fel încât să fi informat doar cu licitaţiile noi apărute din domeniul/domeniile din care activezi. Monitorizăm zilnic toate achiziţiile publice, de la licitaţiile cu valori mici de câteva sute de lei până la cele mai mari achiziţii.

Vă prezentăm mai jos, top 3 licitaţii din judeţul Dolj după valoarea estimată. Detaliile licitaţiilor, textul integral şi documentaţiile se pot vedea pe baza de abonament.

1. Titlul licitaţiei: Lucrări de reabilitare Str. Dunării şi Str. Caracal şi modernizare străzi – etapă I, Oraş Dăbuleni, Judeţul DOLJ
2. Valoarea estimată: 28.584.471 RON + TVA
3. Dată licitaţiei: 25.04.2017

1. Titlul licitaţiei: Servicii de imprimare, implicuire şi distribuire centralizată a facturilor şi altor documente de corespondenţă pentru Asocierea de societăţi: DISTRIBUŢIE ENERGIE OLTENIA SĂ şi CEZ ROMÂNIA SĂ
2. Valoarea estimată: 24.453.559 RON + TVA
3. Dată licitaţiei: 25.04.2017

1. Titlul licitaţiei: Acord – cadru medicamente
2. Valoarea estimată: 15.129.930 RON + TVA
3. Dată licitaţiei: 23.05.2017

De asemenea în abonamentele oferite de licitaţia.ro sunt incluse şi alertele cu licitaţiile din ţările UE, şi anunţurile de atribuire. Ca şi servicii suplimentare, puteţi opta pentru DATĂ REMINDER (un serviciu inovativ şi practic oferit de licitaţia.ro, pentru a va reaminti dată limita a licitaţiilor la care doriţi să participaţi ) şi CLARIFICĂRI (un serviciu special conceput pentru monitorizarea modificărilor aduse de Organizator (clarificări, suspendare, anulare) pe parcursul derulării unei licitaţii)

Licitaţia.ro este de 13 ani lider în domeniul monitorizării licitaţiilor publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS